Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik 50-es években kátszódó...

Melyik 50-es években kátszódó amerikai amerikai film lehet ez?

Figyelt kérdés
A sztori 3 tini lányról szól és 3 fiúról.A 3 lány nyári vakáción van.Közül az egyik fekete hajú csinos a barátja az elit családok gyereke.A lány a nyár folyamán beleszeret egy másik fiúba aki tipikus rosszfiú.A 2. Lány inkább a félénk típusba tartozik,de imád táncolni és a film végén részt is vesz egy táncversenyen egy Chip nevű szeplős vörös fiúval,akibe szerelmes.A 3. lány az okos lány aki próbálja megóvni a másik kettőt a butaságoktól,de idöközben beleszeret az első lány fiújába.Nagyon régen láttam a filmet,de imádtam és nem emlékszem a címére.Tudom ez kevés,de ha ráismersz írd meg nekem a címét!Köszönöm!
2023. jan. 5. 15:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Táncőrület (Shag, 1989).

[link]

Google: three+teenage|teenager+boys|girls+chip+dancing+Love|romance+movie|film

2023. jan. 5. 16:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez az!!Köszönöm Köszönöm! Hatalmas pacsi!
2023. jan. 5. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!