Megnéznétek egy ilyen akció filmet?
Figyelt kérdés
Meg nincs meg teljesen a story, de valami olyasmit gondoltam, h egy lány lenne a főszereplő, akit gyerekként megtámadnak- családjával egyutt- és édesapját megolik, anyukáját elraboljak, mivel valamilyen biológiai fegyveren/gyógyszeren dolgozik, amit ki akarnak kényszeríteni Belőle. (A lány fel fülére megsuketul,de ebben még nem vagyok biztos) A lényeg, hogy a csaj egy titkos csapathoz kerül, és a film igazából róla, és Anyukája kiszabadutasarol, tervekről, ilyenekről szólna.2023. jan. 5. 09:39
1/15 anonim válasza:
Engem már nagyon untatnak a "szenvedő, mostoha sorsú tinilány aki megváltja a világot" történetek, de lehet hogy vannak akiknek még tetszik az ilyen.
2/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Igyekszem nem arra kimenni, csak, tényleg, kb mindenhol azt látni, és bevált, mert nézik az emberek, ezért nem szereték változtatni, hátha negatívan üt vissza
2023. jan. 5. 12:46
3/15 A kérdező kommentje:
Nem tennék hozzá Marvel szintű szupererőket, vagy más képességet. Csak olyan lenne, mint egy képzett bérgyilkos, mondjuk.
2023. jan. 5. 13:07
4/15 anonim válasza:
Most egy kissé csalódott vagyok- nem miattad, miattam- ugyanis még tavaly elkezdtem egy sztorit, aminek részleteit feldobtam a Wattpadra, csak hogy meglegyen. Ennek a történetnek az egyik szála lényegében majdnem ugyanaz mint amit te felvázoltál. Nálam adott egy exkatona aki jelenleg testőr, és belekeveredik egy nemzetközi hajszába, miközben menekül egy fiatal lánnyal, akit a gazdag szülők és az eltűnt mikrocsip miatt keresnek. Képben van még egy titkos keleti társaság, amely a mai napig űzi a szakmát :D és idekerül a csaj, míg a fickó próbálja kibogozni a szálakat. Ennyit az eredetiségről :D
5/15 anonim válasza:
Hát igen, most még gyakori, de már kezd kimenni a divatból. (Ugyanúgy ahogy 2000 körül a varázslóiskolás, 2010 körül a vámpíros történetek voltak divatban, majd el is haltak.) De azért lehet, hogy még lenne közönsége.
6/15 anonim válasza:
Ha fegyvert fognának a fejemhez, akkor se nézném meg. Jó, talán ha Tarantino rendezné.
7/15 anonim válasza:
Úgy látszik nem volt világos a kommentem... nem vádolok senkit semmivel, de azt gondoltam- én naiv- hogy valami eredeti történeten fantáziálok, erre fel hasonlóságot véltem felfedezni az én és a te történetszálad között. Peace!
8/15 anonim válasza:
3
Orvgyilkos tinilányról szóló mozinsak ott van már a Hanna című film.
9/15 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta, hogy orvgyilkos. Azt írtam, a kiképzése ahhoz hasonlítható, nem pedig egy mindenható Marvel hőséhez...
2023. jan. 5. 18:16
10/15 A kérdező kommentje:
#7, értem, köszi. Én sem akarlak vádolni, semmivel, csak máshogyan értettem a hozzászólásod. Szerintem minden ötlet eredeti, ha mi úgy érezzük, és nem más filmekből vagy könyvekből véve ezeket a magunkénak mondjuk. Két gondolat közti hasonlóság nem azt jelenti, hogy nem eredeti. Mindketten gondoltunk valamire, amiket valamilyen szál összekapcsol, ez a hasonló gondolkodás. Sajnálom, hogy félreértetem az előbbi hozzászólásod. És köszönöm, hogy kifejtetted nekem, hogy megérthessem
2023. jan. 5. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!