Van még a Reszkessetek Betörők c. filmhez hasonló komédia?
Nagyon szívesen megnéztem volna - még nem láttam -, de mivel egy, az egyes jeleneteiről készült paródiához érzékeny emlékeim kapcsolódnak, így nem merem...
Autistának vallom magam, alapvetően is sajnos sok - majdnem minden - téma közvetlenül/közvetetten lelki zaklatottságot kelt bennem, főleg, mióta kisiklott az életem; Többek között:
- erőszak, fizikai fájdalom naturalista megjelenítése (FŐLEG ártatlanok esetében)
- fegyverek, gépfegyver hangja, torkolattűz látványa
- halál
- szerelem, bármi szerelemhez/párkapcsolathoz köthető dolog
- túszdráma
Valószínűleg egyedül a komédiák egy szűk körére korlátozódott a tűrőképességem, kevés kivételtől - pl. "A találmány" - eltekintve.
Nekem egyedül a Reszkessetek Betörők és a Pénznyelő c. filmek jutottak eszembe, !DE! - és ez valahol már idegtépő - ezekhez olyan emlékek kapcsolódnak, amiket nem akarok felidézni.
Valaki esetleg tudna mégis valami filmet ajánlani - egy ZS kategóriás is már megteszi :( - ami ebbe a szűk kritériumba beleillik?
Mi a manó. Van benne egy pici szerelem, de csak egy halvány mellékszál, nem hiszem, hogy feldúlna. Aranyos film.
Esetleg még: Annie, Huncutka, Télapu.
Szerelmi szál ugyan van, de finoman ábrázolva, ha ez nem zavar.
Néhány klasszikus régi magyar gyerekfilm: Keménykalap és krumpliorr, Égigérő fű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!