Miért divat mostanában bűnözőket, és sorozatgyilkosokat éltetni?
Azt megértem, hogy Ed Gein lett a bőrpofa, mert az csak egy slasher horror, oké.
De miért kell minden egyes bűnözőt úgy beállítani, hogy csak a körülmények áldozata, vagy hogy csak lázadó? Pl. A Jeffrey Dahmer szalagok, Mindhunter, vagy akár a Disney+-on ez a Mike.
Attól, hogy beismerik, mit tettek, attól még ugyanúgy bűnöző senkik, akiknek börtönben a helyük.
Tudom, ti libsik képtelenek vagytok elfogadni, ha valaki másképp gondolkodik.
Már pedig a gyerekem el lett tiltva az ilyenektől.
#13 "Tudom, ti libsik képtelenek vagytok elfogadni, ha valaki másképp gondolkodik."
Dehát pont te nem tudod elfogadni, hogy mások nem úgy gondolkodnak, mint te és szeretik ezeket a sorozatokat. Az, hogy téged nem érdekelnek ezek a sorozatok, pont hogy el van fogadva, szóval miről beszélsz? :D Akkor a te logikád szerint vagy te is libsi vagy, vagy nem igaz, hogy a libsik nem fogadják el ha valaki másképp gondolkodik (ellenben a keresztények tényleg nem tudják elfogadni, sőt betiltanák, ami nekik nem tetszik). Melyik szituáció áll fenn? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!