Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Számotokra melyik az a film,...

Számotokra melyik az a film, sorozat, aminél nagyon jól eltalálták a magyar szinkront és melyik az, ahol nem?

Figyelt kérdés
2023. jan. 1. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Lost elég jó lett.
2023. jan. 1. 16:48
 2/8 anonim válasza:
100%
A Lucifer első évadát láttam magyar szinkronnal és egyszerüen nem passzolt a főszereplő csaj hangja. Sehogy sem illett hozzá. Utána a netflixen néztem eredeti hanggal felirattal hát akkor éreztem hogy ezt jól el szúrták , nagyon nem passzolt a magyar szinkron.
2023. jan. 1. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
South park,family guy szerintem sokkal jobb magyar szinkronnal
2023. jan. 1. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
A Harley Quinn animációs sorozat magyar szinkronja valami hihetetlenül szar az eredetihez képest. Az embernek szekunder szégyenérzete van, miközben hallgatja azt a ripacskodást.
2023. jan. 1. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ponyvaregény - ez a legjobb magyar szinkron evörméd
2023. jan. 1. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ford Fairlane kalandja.

Nagy Feró nélkül egyszerűen egy szar film. Az ő szinkronja viszi el a hátán az egészet.

2023. jan. 3. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Trónok Harca volt kiemelkedő, bár nem sok sorozatot nézek. Pl. Shameless angolul néztem végig, de kellett magyarul is ha nem volt elérhető, az borzalmas. Modern család ugyanez.
2023. jan. 17. 10:14
 8/8 anonim ***** válasza:
#7: No ez fura, én nem vagyok szinkronpárti (sőt), de a Shameless-t (US) szinkronnal néztem, nem volt kedvem feliratot olvasgatni, és szerintem az átlaghoz képest egész jól sikerült. Persze előfordult, hogy egy adott karakter béna szinkront kapott (pl. a Jasmine nevű karakter, az a szőke csaj, aki Fiona barátnője volt egy ideig, talán a második évadban), de a főbb karakterek jó hangot kaptak.
2023. jan. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!