Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért vannak az emberek úgy...

Miért vannak az emberek úgy oda a Breaking Bad-ért?

Figyelt kérdés
Nemrég néztem végig. Jó sorozat, de messze nem a legjobb. Akik azt mondják, hogy ez a top1, életükben nem láttak egy részt egy Sons Of Anarchy epizódot, ami a tisztességről, és a testvériségről szól.
2022. dec. 31. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Ízlésbeli, szubjektív témában felesleges vitát nyitni. Van, akinek a dél-amerikai vagy török szappanopera a csúcs, másnak a popkult dolgok, megint másnak az elvont művészdolgok. Nem kell senkinek magyarázattal tartozni, hogy neked mi és miért tetszik nagyon. Ugyanígy nem is kérhetik rajtad számon, hogy miért tetszik valami.

A többi felesleges netes szájkarate, amikor valaki mindenáron meg akarja mondani a magáét a többinek.

2022. dec. 31. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

jól mondja az 1-es.

engem se nyűgözött le a breaking bad, de pl a sons of anarchit sem tartom semmivel jobb sorozatnak.

sőt, egyiket se tudtam végignézni.

4-5 évad után unalmassá váltak számomra.

2022. dec. 31. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
A színészi játék és a történet miatt.
2022. dec. 31. 20:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Sons Of Anarchy jobb. Ott tisztességes Hugs Not Drugs van.
2022. dec. 31. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt nem láttam.
2022. dec. 31. 20:13
 6/6 A kérdező kommentje:
A Sonf Of Anarchy-ban tisztességes Hugs Not Drugs van, a Breaking Bad-ben meg csak drugs, úgyhogy szar.
2023. márc. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!