Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A The Gifted sorozatnak...

A The Gifted sorozatnak hogyhogy nem lesz folytatása?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy a Disney+-on nézhető, és azt olvastam, hogy nincs harmadik évad, és nem is lesz. Hogyhogy? Miért kaszálták el? Annyira nem beszélek jól angolul, hogy a vonatkozó cikkeket értsem.
2022. dec. 31. 01:04
 1/4 anonim ***** válasza:
A 2. évad végére nagyon leesett a sorozat nézettsége és a FOX csatorna úgy látta, nem éri meg pénzt fektetni egy újabb évadba. Utána voltak híresztelések, hogy esetleg folytatódhat a sorozat a Disney+-on, de a Disney végül úgy döntött, hogy nem akarja ezeket a karaktereket beletenni a Marvel filmes univerzumába (MCU), így aztán sajnos annyi lett a sorozatnak.
2022. dec. 31. 08:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát... Ez elég szomorú. :(

Amúgy így spoiler mentesen, mert én még csak tegnap fejeztem be az első évadot, de a második évad hogy van befejezve? Mint lezárt történet, vagy kétesélyeden, vagy úgy, hogy sok sok elvarratlan szál, hogy na ez még folytatódik?

2023. jan. 1. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Amennyire emlékszem belőle, egész sok minden le lett zárva benne, de értelemszerűen belengettek pár új sztorit a végére, hogy legyen hol elindítani egy esetleges 3. évadot.
2023. jan. 1. 09:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát, elég sok új szálat lengettek be a végére, ami azt illeti.

Most még jobban lehozott az életről, hogy nincs folytatás. :'D

2023. jan. 13. 01:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!