Ez melyik film lehet? ( Bővebben lent )
Szóval néztem régebben egy olyan filmet hogy ,,godzilla’’ és most is meg szerettem volna nézni csak ahogy írtam be hogy godzilla ott több kijött. És így nem tudom melyik volt. De leírom a nagyon rövid tartalmát ide és ha valaki felismeri az légyszi írja le a pontos címét a filmnek meg hogy melyik évben készült.
Itt a nagyon rövid tartalom:
Arra emlékszek belőle hogy az a godzilla a vízben élt és a film elején egy hajót el is süllyesztett és 1 túlélője volt csak aztán az a godzilla megtámadott egy várost is. És ilyen taxi autóval a szereplők benne menekültek a godzilla elől. Próbálták a víz alatt tengeralattjáróval bobázni is a godzillát de aztán végül az a bomba a tengeralatt járóba ment és az felrobbant. A vége fele a godzillát úgy ölték meg hogy a godzilla futott egy hídon és ott bele akadt a hídba és ott ilyen repülőgépekkel lőtték le aztán a godzilla eldőlt a hídon és az emberek ott hallották a szívverését is még aztán meghalt az állat. Voltak benne emberek akik ilyen föld alatti helyen vagy barlangban találtak több godzilla tojásokat is.
(És a godzilla nem harcolt semmilyen más olyan nagy állattal mint ő.)
Remélem azért értehtően magyaráztam el nagyjából a történetet. Előre is köszönöm aki segít. Fontos lenne<3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!