Mi ez a Wednesday őrület világszerte? Tényleg annyira jó sorozat?
Nos, megnézte az első 2 részt és tényleg egész jó. Érződik, hogy Tim Burton is részt vett a készítésben és sikerült vissza hozni azt a groteszk humort ami a 90-es évekbeli Addams Family filmekben is megvolt.
A főszereplő lány tényleg jól játszik benne és a mellékszereplők is rendben vannak szerintem. A Gomez Addams-t játszó Luis Guzmán-t sokan kritizálták, hogy nem annyira illik a szerepre, nyilván egészen más karakter mint amit Raúl Julia-tól megszokhattunk, de azért nem mondanám rossznak. A korai Addams Family képregényekben is ilyen kövérebb Gomez szerepelt.
Én nem csalódtam benne, főleg Tim Burton munkája miatt. Kellemes alkotás volt, így fogalmaznék, ez legalább nem valami agymosó, politikailag látványosan részrehajló baromság volt, mint Nexflixes sorozatok legnagyobb százaléka.
Csak a majomkodó, figyelemhiányos csitriknek ajánlom, hogy álljanak le a “naggggyonmenci naggggyongót” ruhák vásárlásaival. Lassan nekünk, valódi alternatív embereknek nem marad semmi a boltokban.
Remélem, mihamarabb visszatalálnak a rózsaszín Barbie szekcióhoz.
Szerintem is jó sorozat
És rengeteg embernek tetszik
A 10 éves kislányom kedvence. Már annyiszor látta, hogy a szereplőkkel együtt mondja a szöveget.
Szerintem épp csak elmegy, de valószínűleg nem én vagyok a célközönség. :)
Ez egy szánt szándékkal családbarát sorozat, amit gyerekkel, nagymamával, fiatalabb testvérrel is meg lehet nézni, ahogyan már a kezdetektől ez volt az összes Addams film funkciója.
Én így álltam hozzá, és kíváncsi vagyok a folytatásra.
A főszereplő Jenna Ortega valljuk be, korántsem akkora korszakalkotó csodagyerek, ahogyan egyesek beállítják, de teljesen rendben volt a játéka, és végre egy kedves személyiségű, alázatos fiatal lány van reflektorfényben, nem valami nagyképű affektácska. Természetesen az is előny volt, hogy hasonlít Christina Riccire, akinek nevéhez fűződnek a legjobban sikerült Wednesday alakítások.
Szóval aki valami Mariana-árok mélységű trancsír thrillert várt, nyilván elég nagyot koppant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!