3-4 éves kislány részére milyen Disney mesét/filmet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
A Frozen-hez hasonló Disney filmek érdekelnének, amik lekötnek egy 3-4 évest, de olyan igazi csajosak. Az unoka húgom még néhány napig velünk marad a családjával, amíg haza nem utaznak, és szeretnénk a lehető legtöbb időt eltölteni együtt, mert közel egy éve nem láttam. Van Disney+, HBO, Netflix, szóval ez nem akadály, és érdekelnének Mozi ajánlatok is, bár azt már átnéztem, de ha nektek van olyan, ami személyesen nagyon tetszett a kicsiknek, akkor azt is szívesen fogadom! :) Szép napot! (Természetesen nem csak filmet nézünk egész nap, ez csak az esti lekötés és kuckózás miatt kell.)
2022. dec. 30. 10:09
2/5 anonim válasza:
Semmilyen Disney mesét nem ajánlanék.Szerintem inkább mondj neki valamit.Vagy ha mindenképpen mesefilm,akkor inkább a Magyar népmesék sorozat.
3/5 anonim válasza:
Azokat amikben még nincsenek b*zik.
4/5 anonim válasza:
3-4 évesnek inkább lapozgatós mesekönyvet vennék, amikből megismeri az állatokat például, de kemény lapokkal, hogy ő is lapozhassa, így kicsit már most hozzászokik ahhoz, hogy könyv van a kezében.
5/5 A kérdező kommentje:
4/4 A szülei nem nagyon engedik neki otthon a TV, film nézést, otthon rengeteget olvasnak neki, sok kis "matatós" könyve is van természetesen. Csak néhány napot töltött nálunk a család, és ilyenkor kicsit ő is vakációzik, szóval (jóváhagyással persze) de kicsit szórakozni akartunk, és sok rajzfilmet, disney mesét néztünk meg kikapcsolódás gyanánt. :) De köszi a választ, karácsonyra egyébként tőlünk is mesekönyvet, illetve hangos könyvet kapott, meg rengeteg fejlesztő játékot! :) BÚÉK
2023. jan. 4. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!