Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszett a Black Adam?

Hogy tetszett a Black Adam?

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon rossz
2022. dec. 20. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Átlagos. Semmiben sem mutat újat/semmiben sem kiemelkedő.

Én nem utáltam sokakkal ellentétben, de rosszak a dialógusok, a humora gyenge, a színészi játék gyenge, a karakterek nincsenek jól megírva.

Egy totálisan érdektelen, középszerű film, ami szinte semmi érzelmet nem váltott ki belőlem, de mondom, utálni nem utáltam a sok hibája ellenére, csak szimplán gyenge.

2022. dec. 20. 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Egynek elmegy, de nem nagy cucc.

Pro:

- Én szeretem ezt a fajta közel-keleti esztétikát, sivatagot, stb.

- Végre láthattam élőszereplős filmben Dr. Fate-et, aki gyerekkorom nagy kedvence volt a rajzfilmből

- Jó akciójelenetek voltak benne

Kontra:

- A történet nagyon alap, nem merték semmilyen kockázatos irányba elvinni. Szóban kicsit próbáltak feszegetni érdekes témákat, de nem mertek elköteleződni. A másik dolog meg, hogy a bonyodalmak jelentős részét az okozza, hogy a karakterek, akik egymás mellett állnak, nem beszélnek egymással. Ami egy idegesítő hollywoodi szokás...

- A színészi alakítások közepesek. Főleg Hawkman esetében éreztem azt, hogy ez egy jó karakter is lehetne, ha egy jó színész meg egy jó forgatókönyvíró állna mögötte. De mindkettő hiányzott.

2022. dec. 20. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
1-szer megézhető a moziban, de ennyi. Az biztos hogy nagyon látványos volt és én szeretem a látványfilmeket. A történet viszont lapos és a film második fele már-már unalmasba hajlik. Az első fele még egész vállalható volt szerintem.
2022. dec. 21. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!