Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Helluva Boss új részek mikor...

Helluva Boss új részek mikor jönnek?

Figyelt kérdés

2022. dec. 20. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Számolj kb. azzal, hogy két havonta jelenik meg szinkronnal. A második évad első része október 22-én, a második része december 24-én jött ki. Február 23-26 előtt nem igazán várnám, ha a szinkront várod.

De ez függ attól is, hogy Vizviepop mikor publikálja az epizódokat (ő a Hazbin Hotel és a Helluva Boss alkotója), a második évad harmadik epizód még nem elérhető. Az SE02EP01 részt július 30-án, az EP02 október 19-én jött ki, ez közel 3 hónap. Mostanában kéne jönnie, de ugye ez nem biztos, ahogy az sem, hogy a rajongói szinkronnál is tartják ezt a megjelenés utáni időtartamot.

2023. jan. 6. 00:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Jobb esetben 2 havonta, rosszabb esetben félévente, legrosszabb esetben 1 év, mire elkészül.
2023. febr. 11. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!