Az Elit c. sorozat vegig a diakok civakodasarol es a felre kxrogatasrol szol vagy tortenik valami erdekes is?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 14:33
A kérdező szavazást indított:
Vegig ilyen
Be fog indulni idovel
11 szavazat
1/3 anonim válasza:
Bár fontos a diákok egymás közötti viszonya, de minden évadban meghal valaki. Szóval a sorozat egy "ki tette ezt" tematikára épül minden évadban. Vannak évadok ahol sokáig az is kérdés, hogy ki hal meg, aztán meg mindig az egyes diákok szemszögéből nézel bizonyos szeleteket, hogy mindig másra terelődjön a gyilkosság gyanúja.
2/3 anonim válasza:
Tényleg minden évadban?
Most fejeztem be a 2.évadot, de ebben életemben maradt mindenki 🥺
Reméltem, hogy nem is lesz rendszer belőle, de úgy látszik tévedtem...csak bár ne másik jó karakterek halnának meg😞
3/3 anonim válasza:
A 8. évad végére kb az összes kezdő szereplő lecserélődik majd ( Nadia jött vissza illetve Omar maradt az eleje óta). Eleinte nekem is drasztikus volt a sok szereplő csere és hiányoztak is a régi karakterek, de az új szereplőket is meg lehetett szeretni( számomra a végén is lettek szimpatikus karakterek). Az tény, hogy van benne buli, drog, pia és sz*x, de ezen kívül rengeteg mögöttes szál is van. Ahogy előttem is írták sajnos vagy nem sajnos mindegyik részben vagy meghal valaki vagy elmegy esetleg bajba kerül/ megsérül. És sajnos a főszereplők is cserélődnek vagy szépen írják ki őket vagy éppen csúnyán. Ennek ellenére én imádtam benne a folyamatos nyomozást, hogy vajon ki lehetett a gyilkosa egy egy tragédiának és sokszor már mindenkire is gondoltam volna kivéve a valós elkövetőre. Egy biztos, hogy sokan abbahagyták útközben. Én végignéztem mind a 8 évadot és a kedvenc sorozatom lett. Spanyol nyelv miatt kifejezetten imádtam, megfogtak a karakterek, maguk a színészek is. A történet is mindig izgalmas volt, én is nyomoztam a sorozattal együtt; mellette pedig beleláthattunk egy kicsit eltúlzott, más világba ami nekem nagyon beleillett a történetbe. Sok sok szereplőt sajnáltam, akiket kiírtak halállal vagy anélkül, de végül mindig hoztak új es izgalmas karaktereket a helyükre úgyhogy mindig pörögtek az események. Egy szónak is száz a vége, biztos van olyan akinek ez a sori nem jön be; nem vagyunk egyformák. Nálam ez nagyon betalált és csak ajánlani tudom. Akit már az elején magával ragad sosem fog tudni leállni vele. Sajnálom, hogy nem lesz több évad, egy biztos, sosem fogok ilyen jó sorozatot találni, mint ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!