Melyik a kedvenc élőszereplős Star Wars sorozatotok?
Andor.
Mandalorian szódával elmegy.
"mi a nem hasznos egy olyan válaszban, ahol valaki leírja valamelyik sorozat címét?"
Tekintve hogy csak szavazni kellett, semmi hasznos nincs benne. ;) de nem is ez a lényeg, hanem hogy a lepontozóknál a pontozas miatt hisztizők lényegesen bosszantóbbak. Annyit sem számít az egész mint egy pár dingókutyavese. A pontozás max ott lehet érdekes ahol a válasz számít is valamit. Pl. természettudományok, programozás, jog, könyvelés, meg hasonlók.
13: Hol van olyan írva, hogy csak szavazni kell?
És számít a pontozás, mert ha nagyon lemegy valakinek az átlaga (a zöld pipák), akkor nem fogják komolyan venni a kommentjeit. Láttam már olyat, hogy vakahol ebből robbant ki vita, hogy egy (amúgy igazat író) kommentre a kérdező ketekperec azt reagálta, hogy bocs, de nem veszi figyelembe, mert nagyon alacsony az illető hasznos válaszadási aránya.
A "Nem hasznos." értékelés például jogos olyankor, ha valaki megkérdezi, hogy "Hogy tüntethetném el a kanapéról a kajafoltot?", és mondjuk valaki azt írja hogy "Le kell önteni benzinnel, és meggyújtani."
Nekem ez a sorrendem:
1.Obi-Wan Kenobi
2.Mandalóri
3. Boba Fett könyve
4. Andor
Az első helyért egyébként nagyon szoros a verseny, az Obi-Want csak egy hajszállal választottam győztesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!