Az Universal miért nem csinál Jurassic world krimi sorozatot?
#1 miből számolta ki, matematikus ön?
Ha megnéznéd a kritikákat, a véleményeket, a filmes adatbázisok pontszámait, ergo ha nyitott szemmel járnál, látnád, hogy nem kedvelte a többség új filmet, söt! De már az előző részeket is csomószor kritizálták. Az, hogy a mozibevételek nagyok az nem egyenlő azzal, hogy szerették is. Én is moziban láttam, mert érdekelt, de az új rész nagyon nem tetszett.
Az új trilógia borzasztó, az egész Jurassic Parkot hagyni kellett volna békében 3 film után (már a második és harmadik rész is elég vegyes volt anno, csak az első volt katartikusan jó).
Nem mellesleg egy dínós sorozatba rengeteg CGI-t ként rakni ami brutál sok pénz, csak Marvel meg Star Wars produkciókra mernek annyi zsét tolni mert azok tuti visszahozzák az árukat.
Nem tudom, nem nézek marvelt és star warst.
De House of the dragont igen. A sárkányok elég theropoda szerűek. Szerintem egy dinoszauruszt sem nehezebb élethűen meganimálni, mint a sárkányokat a House of the dragonban.
A másik, hogy szerintem egy Prehistoric planet után nem lehet azt mondani, hogy egy dinoszauruszos sorozatra ne költenének. Annak is már a második évadja jön és az egész full cgi.
https://www.youtube.com/watch?v=fCC4ZJJg5Lc
Ha csak ennyire jó, már teljesen jó szerintem. És ez jobban néz ki, mint néhány cgi Dominion jelenet.
#2, nem kritikusokról, nem a bevételről, és nem a random emberről beszéltem.
A fanokról, akiknek az igényeihez gyártják a spin offokat. Azokról a fanokról, akik a külföldi (és hazai) csoportokban vendettàt hírdettek a "marvelista" IGN, a "mindigszarvolt" rotten tomatoes és úgy unblock a kritikusok ellen is, ÉS úgy dobálták a filmre a 10/10 és a legjobb ever jelzőt, mint marinéni a tyúknak a sörösboros málét.
Ez nem egy-két kirívó esett, nem pàr tíz-száz fanboy, ezek több tízezer és tízezer emberek.
A sárkányok nem theropoda szerűek. Ha a négylábú-kétszárnyú sárkányokat nézzük, akkor azok tetrapodák, míg, ha a wyvern szerűeket nézzük, akkor pterosaurs formák inkább.
De egyébként a többivel egyettudok érteni, a CGI pénz nem kifogás. A PP meg remélhetőleg minden paleomédiának útmutató lesz.
#6-os, pont ezaz, hogy nincs igazad, ezt csak úgy random bedobod, de akikről te beszélsz az csak a hangos kisebbség. Rohadtul nincsenek többségben és ilyen emberek MINDEN franchise-nál vannak. Nem mellesleg és is "fanja" vagyok a Jurassic filmeknek, ha már itt tartunk, de az új rész rohadtul nem tetszett.
Egyszerűen csak megfeledkezel arról az "apró" információról, hogy nem ők a mérvadóak és ennek még hangot is adsz, hogy nem róluk beszélsz, hanem...
Ez nem úgy megy hogy kiveszed a képletből az egyik dolgot és csak a másikkal foglalkozol, a teljes képet kéne nézned és abban a tekintetben nem releváns az, amit írsz.
Több tízezer ember hangos kisebbség lenne? Nézd meg milyen állapotok vannak a hivatalos csoportokban, nézd meg mennyi 10 csillag ment a filmre IMDb-n, nézd meg hány ember szidja a kritikusokat.
Mondhatod hogy ez a hangos kisebbség és én tévedek, de te is pontosan ugyanannyi cáfolatot hozták mint én.
Azt sose mondtam, hogy az összes néző ilyen. Azt mondtam, hogy a franchise fanjainak a túl nagy része már már bálványként imádja ezt a filmet, és ezt a "minőséget" máskülönben a botrányos Fallen kingdom után törődtek volna a történettel. De nekik nem ez kell, hanem még több fog.
"nézd meg mennyi 10 csillag ment a filmre IMDb-n"
Oké, te pedig azt nézd meg, hogy az összes értékelésnek ez hány %-a. Olyan, mintha részlegesen vak lennél és nem foglalkoznál semmi mással, csak a pozitív kritikákkal és véleményekkel, hogy aztán le tudd írni, hogy az emberek többségének erre van szüksége.
5 körüli értékelésen áll a film és ebben benne vannak a 10-es értékelések is. Miről beszélsz??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!