Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kecskeméti Malom Mozi online...

Kecskeméti Malom Mozi online vásárolt jeggyel beengednek a terembe, vagy előtte valamilyen módon be kell váltani a pénztárnál?

Figyelt kérdés

Tehát a malommozi.hu-n vásároltam pár jegyet, ezt megkaptam emailben, és elvileg telefonon is bemutathatom, illetve ki is nyomtathatom. Van rajta egy QR kód, illetve egy "Toalett kód" vonalkód, és a részletek, hogy milyen időpontban, hely, árak.

De ezzel mehetek egyenesen a terembe, és ott ellenőrzik, vagy ezzel adnak egy jegyet, amivel majd beengednek a moziterembe?

Találtam itt hasonló kérdést, de nem tudom azóta változott-e a helyzet.

2022. dec. 13. 19:44
A kérdező szavazást indított:
A megkapott jegyekkel mehetsz is filmezni, ezzel beengednek a terembe.
Előtte a pénztárhoz kell vinni, és ott adnak jegyet/hitelesítik.
6 szavazat
 1/1 A kérdező kommentje:
Ha netán valakit érdekelne, megosztom a tapasztalatom: Mikor felmész a lépcsőn arra az emeletre ahol a mozitermek vannak, a lépcső tetején lecsippantják a jegyet akár telefonról, akár papírról és mehetsz is be a terembe. Ott adják a 3D szemüveget is ha 3D filmre mész.
2023. nov. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!