Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Zöld Lámpás (Green Lantern)...

Zöld Lámpás (Green Lantern) film mikor fog újra jönni?

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg soha (már ha folytatásra gondolsz), mert az első annyira bebukott, hogy még a Deadpoolban is kiparodizálták...
2022. dec. 10. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:
A 2011-es tényleg elég gáz volt, én egy tőle független reboot-ra gondoltam :/
2022. dec. 10. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg épp a Dc filmes univerzumának "újrahuzalozása" zajlik...

Ha olvastad az elmúlt napok híreit, akkor abban benne volt, hogy most fognak majd leülni az illetékesek megtárgyalni, hogy merre haladnak majd tovább...

Pár tervezett filmet lefújtak, lehet 1-2 át lesz kicsit alakítva...így szerintem annak fényében, hogy nem nagyon lesz Wonder Woman 3 és Acélember 2 se vélhetően, plusz a Black Adam se volt épp nyereséges....szerintem Zöld Lámpás filmre még kevesebb az esély.

Pedig anno rebesgették, hogy lesz valami Zöld Íjász/Lámpás vagy Flash/Lámpás közös film....2020-2022 környékén.

Hát nem igazán valósult meg....

2022. dec. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!