Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen lett a...

Szerintetek milyen lett a Király sorozat?

Figyelt kérdés
Zámbó Jimmyről
2022. dec. 9. 19:27
 1/7 TR75 ***** válasza:
100%
Az első négy rész alapján nekem tetszik.
2022. dec. 9. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Meglepően jó, már-már Király! Sramek hihetetlenül énekel, majdnem egy az egyben Jimmy!
2022. dec. 9. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Én még csak az 1. részét láttam, amikor tv-ben leadta az RTL, a többire még várok, sógorom elvileg egyben letölti nekem az összeset, mert amúgy én nem fizetek elő streaming-szolgáltatókra, Neki viszont több is van!

Amúgy az tetszett, jó a sztori, és hihetetlen, hogy Srámek hangszínben is hogy tudja így utánozni, mint ha tényleg Jimmy énekelne, alig lehet észrevenni a különbséget! És a sorozat betétdala is nagyon jó, a Jöjj velem, akár maga az igazi Jimmy is énekelhette volna, simán el tudtam volna képzelni, a hangzásvilága nagyon jellemző!

Az viszont nem tetszik benne, hogy nem 100% életrajzi sorozat, de még csak nem is ferdítések, hanem konkrétan fiktív jeleneteket is beleraktak, elég sokat! És bár a fiatal Jimmy-hez Olasz Renátó jól passzol, de ahogy képeken néztem az idősebb Jimmy karakterét, Nagy Ervin helyett találhattak volna jobb színészt is - a hosszú paróka megoldja a dolgot, a testalkat is stimmel, de arcra elég távol áll Jimmy-től, abban abszolút nem hasonlít semennyire!

2022. dec. 10. 00:39
 4/7 TR75 ***** válasza:
85%

Nem mintha Olasz Renátó passzolna arcban Jimmyhez :-)

Szerintem a teljesen más arcéllal érzékeltetni akarták a készítők, hogy ez egy életrajzi elemekkel dúsított, de fikciós film.

2022. dec. 10. 01:11
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
ő ki?
2022. dec. 25. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, de nem is kimagasló, olyan egyszer nézhető kategória.
2023. jan. 1. 03:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszett,sok jo magyar sorozat keszult mostanaban,ez is koztuk van.

Ha igaz,ha nem amit lattunk,nem lett szimpatikusabb,sot Edit sem...Hangja viszont jo volt azt el kell ismerni.

2023. jan. 24. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!