Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért tetszik az embereknek...

Miért tetszik az embereknek ez a buta sorozat?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem jelenleg nincs olyan magyar weblap ami nem írt róla minimum 2 cikket.

Már a nagyon híres stranger things-et is lenyomta, állítólag.

Nekem alapjáraton tetszenek a horror filmek/játékok.

De ez csak egy közhelyes/klisés baromság.

Mi a klisé? Minden.

-hülyén kiírt iskola név "különleges gyermekeknek"

-kárognak a varjúk

-össze kell kényszeríteni 2 teljesen ellenkező karaktert 1 szobába

-különböző fajok kasztok, de egyik se jó semmire

-helyi bunkók akiket egy 150 kilós kislány agyonver, többször is

-van valami az erdőben, a ködös esős erdőben

-valami szörny ami gyilkolászik (ami nevetségesen néz ki és nem is félelmetes)

-Mindenki gyanús csak az nem aki nem gyanús

Még sorolhatnám de felesleges. Túlhypolt hülyeség...

2022. dec. 5. 18:29
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Nem 150 kilós, 150 centis
2022. dec. 5. 18:31
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Mert szórakoztató
2022. dec. 5. 18:36
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Én már nem kajálom be, a Netflixnek mindig az épp megjelenő sorozata lenyom minden mást na persze. Előtte a Dahmer volt, azelőtt a Stranger Things, 2 hét múlva megint jön az új rekord biztos
2022. dec. 5. 18:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy vígjáték. Ráadásul Tim Burton. Mit vársz, nagyon komoly akciófilmet? Olyan sci-fit, amiről már minden bőrt lehúztak?
2022. dec. 5. 18:38
 5/20 A kérdező kommentje:

Azt még kihagytam hogy az fb hsz-ek alapján mindenki teljesen odáig van a sorozatért.

#3 a stranger things 4. évada tartotta a rekordot, mert azt nézték a legtöbben a megjelenés után 1 hét alatt.

2022. dec. 5. 18:41
 6/20 anonim ***** válasza:
Olyat is cikkeztek hogy az új Stallone sorozatot meg még kétszer annyian nézték meg legalább mint a Wednesdayt de vajon igaz? :D hihetetlen hogy idén már az a huszadik "év sorozata"
2022. dec. 5. 18:44
 7/20 A kérdező kommentje:
Itt most csak a netflixről van szó...
2022. dec. 5. 18:46
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy Tim Burton vígjáték/szatíra, ami nagyon híres filmeken alapul. Szerintem az a baj, hogy te valami komoly horrornak hiszed.
2022. dec. 5. 18:46
 9/20 anonim ***** válasza:
52%
Netflixen szinte minden hasít, ezek szerint ott nem nagyon válogatnak a felhasználók
2022. dec. 5. 18:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert bevált recepten alapszik. Amiket összeírtál, azok nagyon népszerű klisék, plusz a karaktert már népszerűvé tette a 90-es évek két Addams family filmje és a szerepre is egy kedvelt színésznőt választottak.

Abban szerintem igazad, hogy nem mindenben a legjobb. Pl. szerintem a sorozat készítői, akár Tim Burton, akár nem, szerintem életükben nem láttak valódi outcast/kitaszított/kiközösített gyereket. Wednesday nulla perc alatt barátkozik össze bárkivel vagy legalább kezdeményez beszélgetést.

Az egyetlen kirívó dolog benne a stílusa, de távolról sem mondanám outcastnek.

És ez szerintem elmondható az iskola összes karakteréről. A sorozatban úgy viselkednek, mintha tudnának a természetfeletti lényekről (nem magyarázzák agyon), de ki lenne a bullyja egy vérfarkasnak vagy egy vámpírnak? Komolyan hihető, hogy őket bárki is merte zaklatni?

A Harry Potterben több értelme volt az elzárt iskolának, mert ott titokban akarták tartani a varázsvilágot.

De itt egyrészt semmi értelme, mert senki sem tartja titokban és max a félelem miatt lennének kiközösítve. A sorozatban viszont semmi problémájuk az embereknek azzal, hogy szekálják a természetfeletti lényeket, ergo nem nagyon félnek tőlük.

Szóval ez a része a sorozatnak úgy hülyeség, ahogy van.

A vérfarkas és a hyde harca azért szerintem jó volt. Az egyetlen jó ötlet volt a sorozatban.

A többi karakter tényleg elég hasznavehetetlen volt. Pl. a vámpírok miért menekültek a piros festék elől, amikor mindenki azt hitte, hogy vér? Eléggé elrontotta az illúziót, hogy abba az iskolába természetfeletti lények járnak.

Vagy a vérfarkasok? Nem húsevők? Elég sok vérrel találkoznak.

Az a jelenet is sokkal jobb lett volna, ha nem készülnek ki tőle, de helyette pont ugyanúgy viselkedtek, mint egy ember.

Ha a Carriet akarták utánozni, még akkor is bukott jelenet, mert Carrie legalább mindenkit kinyírt utána. Eléggé puncicák.

Nekem nagyon hiányzott a sorozatból a jobb világépítés. Az Addams rezidencián több horrorisztikus elem volt a filmekben. Hiába emlegettek klasszikus rémtörténet írókat, szerintem semmivel sem adták vissza azt az atmoszférát.

2022. dec. 5. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!