Csak szerintem lenne jobb így a Witcher?
2022. dec. 5. 11:36
1/5 anonim válasza:
Viccnek jó lenne, mondjuk hogy kilépett Cavil, így már nem nagyon lehet jo
2/5 anonim válasza:
Akkor még jobb lenne, ha a forgatókönyvírók nem taposnák teljesen sárba azt, amiből állítólag adaptálnak...
3/5 A kérdező kommentje:
2.
Akkor én mit szóljak? Gyerekkorom meghatározó élménye volt a Resident Evil. Még az első 3, magyarul is megjelent, hivatalos regényt is olvastam.
Na azt keményen megerőszakolták. :(
2022. dec. 5. 23:51
4/5 anonim válasza:
(2. vagyok)
Jaj, rossz lehetett! :(
Sajnos ezek az adaptációk nagyon könnyen félre tudnak siklani, a keményvonalas fanok meg a falnak mennek ettől. Érthetetlen, hogy ha adott egy jó sztori, miért kell teljesen átírni az adaptációban...
5/5 anonim válasza:
azért ezt adoptációnak nevezni. a felismerhető az geralt meg ciri és nilfgaard.
geralt se valami pontos kezdve a macskaszem elhagyásával.
nilfgaard meg le lett köpve a nilfgaardiak páncéljának annyi köze van az eredetihez hogy fekete ezen kívül semmi de ez csak két dolog ez egy elb@szott fan filmnek is gyenge
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!