A mozikra nem vonatkozik a gyermekvédelmi törvény?
A lightyear után a fura világra sikerült felesleges jegyet venni, mint kiderült erzekenyito tréning a mese.
Nem volt sem 18-as karika, sem más jelzés, mint pl egy horror film esetén.
Ja és mielőtt jönnének az lmbt hittérítők, jogom van megválogatni mit nézünk.
Én tegnap néztem meg véletlenül a mesét. Ugyanúgy nem tudtam, hogy meleg néger lesz benne és utána rögtön lecummantottam egy afrikai cserediákot a szaunában. Teljesen hipnotizált.
Fullhetero, családos fidelitasos férfi/29
"vagy egész életében a szobájába zárod, vagy kukoricán térdepelteted vagy kivered belőle a buźidémont, vagy átnevelőtáborba küldöd. Ha nem meleg, akkor bármit csinálsz, nem is lesz az."
Akkor erőszakos videójátékokat is nyugodtan lehet játszani, hiszen amit nézünk az abszolút nincs hatással ránk.
Feltettem egy kérdést, ti meg csak fröcsögtök és mindenáron bele akarjátok ütni az orrotokat más családok életébe. Nem értem hogy miért van merszetek ehhez, mindenkit el kell fogadni, nem?
"elfogadja azokat a társait akik eltérnek az átlagtól"
Akkor fogadd el, hogy én másként gondolom ezt és a kérdésre válaszolj.
A gyermek védelmi törvény, a sulira vonatkozik.
Nem a film és sorozat iparra.
14 de volt valami a műsorokkal kapcsolatban is, nem?
15 trailerbe nem volt semmi, de kritikákat az jogos h meg lehetett volna nézni. Csak én úgy emlékeztem, hogy médiára is vonatkozott a törvény, szóval benéztem.
16 akkor a gyártó minek írja rá, higy 16+?
"más meg az erkölcstelen propagadna meséket nem szereti"
Mi volt a filmben az erkölcstelen és a propaganda? Ki tudnád fejteni?
Egyébként borzalmasan figyelmetlen lehetsz, mert a Fura világon 12+-os ajánlás van. Ha ennyire számít neked, hogy mit néznek a gyerekeid, akkor ez hogyan kerülte el a figyelmed? Vagy hány évesekkel ültél be rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!