A Kaptár -Túlvilág 3D-ről vélemények? 14 évesen beengednek rá?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 20:45
1/5 anonim válasza:
szerintem be,nem olyan durva.jó film bár a zombis részek hiányoznak(kevés van nagyon)az effektek pótolják.
2/5 anonim válasza:
Beengednek.Amikor néztem moziban mellettem egy kb 12 éves dagi fiú ült.Végig zabálta a filmet a neveletlen.
3/5 A kérdező kommentje:
:D Köszi. És mennyire jó a film? megéri megnézni?
2010. szept. 30. 19:47
4/5 anonim válasza:
ah egy forintot nemer szerintem enis moziba lattam 3Dbe de hat egy parszor levettem a szemuvegem es tok eles volt a kep szoval nem minden kockaja 3D a sztori is gyenge szerintem ja es nincs vege filmnek varod varod de semmi mert majd lessz kovetkezo resz szoval semmi ertelme.
amugy tuti be engednek en gyorbe voltam de hat senkitol nemkertek szemelyit onekik az a lenyeg minel tobben uljenek be. de szerintem nepazarold ra a penzed
5/5 anonim válasza:
szerintem beengednek de ha nem tudok egy oldalt ahol megtudod venni blu-ray lemezben. én megvettem és nagyon jó. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!