Van itt aki nézte az Éjjel-Nappal Budapestet?
Annyira szerettem, többek között mert imádom Budapestet!
Annyira elszomorít hogy ma vége lett és meg is sirattam
Valaki hasonlóan érez most?
Unatkozók kíméljenek!
Hm tényleg nagyon unatkozhatsz
Sajnállak, ja nem!
Senki nem kérdezte hogy ti néztétek e vagy szeretitek e meg kinek mi a véleménye róla :D
Van agybaj rendesen. Vagy az olvasással van a gond? Nem is értem!
Olyan válasza érdekelt aki nézte és szerette. Pont leszarom ki mit nem szeret.
De mindegy is. Itt nem találni normális embereket! Nem lepődtem meg! :D
Alja nép ez a gyakori oldal :D
Én a legelején néztem egy darabig, nagyon szerettem. Aztán valahogy abbamaradt.
Mi lett a vége? Az alapszereplok közül visszatért valaki, aki már rég volt benne?
Én néztem. Az utolsó részt még péntek kora délután ( neten néztem az egész sorozatot, és ott egy idő után kicsit mindig előbb fent voltak az újabb epizódok).
Láttam az összes részt egyébként, kb fél évvel a sorozat indulása után kezdtem el visszanézni, pár hét alatt felzárkóztam és azóta minden hétköznap néztem az újabb részeket.
Nem azt mondom, hogy életem legszuperebbje, de azért határozottan jó kis sorozat volt és szerintem sokáig hiányozni fog:(.
Az egyetlen amit sajnálok, hogy 10 év után nem kapott normális lezárást, annak ellenére sem, hogy több mint fél évük volt rá.:(
Engem nem érdekel hogy divat szidni ezt a sorit, akár úgy is, hogy az ember 1 részt se látott, én akkor is szerettem és majd 10 évig az életem része volt. Fura lesz, hogy nincs.
"Alja nép ez a gyakori oldal :D"
Még jó hogy te nem vagy itt, igaz? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!