A Fekete Tükör első évadának első része csak szerintem felkavaró?
Figyelt kérdés
2022. nov. 18. 09:05
1/8 anonim válasza:
Brutális rész volt. Nekem az összes része bejött amúgy.
2/8 A kérdező kommentje:
A többibe is lesznek ilyen jeleneletek?
2022. nov. 18. 13:22
3/8 anonim válasza:
Kva jó lesz mindegyik a maga módján. Majd amikor az a játékos rész lesz, hogy a csávó és a munkatársai egy játékban lesznek, majd szólj, hogy milyen volt :D nálam best
4/8 anonim válasza:
Nem, szerintem is az, majdnem nem is folytattam, de szerencsére többen is írták, hogy következő rész már nem ilyen. Az pedig már nekem is tetszett. Az egész sorozatnak van egy stílusa, de mindegyik rész máshogy felkavaró és ilyesmi már nem lesz, mint az elsőben.
5/8 anonim válasza:
A "Shut up and dance" című epizódnál felkavaróbb szerintem nincs a Black Mirrorban. Az egész sorozatnak nagyon különleges hangulata van, szenzációs cucc. Kötelezővé tenném a vetítését az iskolákban. Minden fiatalnak látnia kellene, hogy legalább töredékük felfogja, mi történik a technológia fejlődése által, illetve hogy mit hoz magával közösségi média állandó használata.
3-as említette a USS Callister című részt, azt is kötelező megnézni. Zseniális. Igazából talán 2-3 epizód volt az egész sorozatból, ami gyengébb volt.
6/8 anonim válasza:
De az is nagy volt, amikor egy vándor csávó valami hororjátéktesztelésre megy. 10/10.
És van egy külön álló része, a White Christmas. Valami egészen elképesztő a vége.
7/8 anonim válasza:
Hát, alapvetően ez a célja, hogy felkavarjon.
8/8 anonim válasza:
Amikor megjelent még sok dolog szürreálisnak tűnt, de ma már valosággá válik, mint a hologramok(pl Bíró Ada). Felkavaró, hogy ebbe az irányba tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!