Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » VAN ilyen BL?(a többi lent👇)

VAN ilyen BL?(a többi lent👇)

Figyelt kérdés

Igazából 2 fajtáról lenne szó

Elsö:Ez egy tanár diák BL lenne amiben a tanár azért lehetőleg ne wgy vén tata legyen.(Az right or wrong-ot már láttam de ha te nem akkor erősen ajánlom😉)És legyen MAGYAR felirattal

Második:Szóval ez egy elég tág leírás lesz szóval várom a válaszokat😅Az egyik fiú legyen ilyen rosszfiú típus(népszerű,a kapcsolatban a tölti majd be a „fenti" szerepet,es TALÁN ő fogja kezdeményezni a kapcsolatot,ne legyen félénk,és valamennyire legyen féltékeny típus is).A másik srác legyen a „cuki”srác.(ő a fiatalabb,ő lesz majd „lent”)es légyszi legyen benne több egy-két csóknál de azért P0rn@ még ne legyen

2022. nov. 17. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mostanában eléggé rászoktam a danmei regényekre, ezek közül még csak kettőt ismerek ami tanár-diák: az egyik a Scum villian's self saving system, a másik a The dumb husky and his white cat shizun. Mindkettőt megtalálod rajongói magyar fordításban online. (mindkettő fantasy is egyben)

Animében láttam még a Hitorijime my hero-t, ami tanár-diák.

2022. nov. 17. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen🔥
2022. nov. 17. 21:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Ja és annyit elfelejtettem,hogy ÁZSIAI LEGYEN(vagyis inkább japán,kínai vagy koreai)
2022. nov. 17. 21:24
 4/5 anonim válasza:
Szia! Az elsőre nem tudok példát, de a második leírásodra van egy tökéletes(nekem a kedvencem). Az a neve, hogy Sasaki and Miyano.
2022. dec. 19. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne nézz ilyen szarokat hányinger
2024. jan. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!