Vannak brit film-mániások-kedvelők (rajtam kívül)? a kérdés nem hangzik jól, de örülnék ha tudnék sorstársakról
Azaz jó lenne tudni, hogy más is van e így ezzel.
A párbeszédeik nagyon jól megírtak, természetesek, viccesek, jó humorral , a hétköznapi emberekről szóló történetek, a szerethető karakterek, az ahogy a comedy és dráma együtt van épp mint az életben, bittersweet embery storyk. Nagyon szeretem azt is, hogy a brit szinészek különböző akcentusokon beszélnek filmjeikben, az adott társadalmi osztályhoz, a karakter hátteréhez illően.
(Egyébként is szeretem a filmeket, véleményt alkotni, kritikusan nézni is. művészfilmeket is, régebben kifejezetten mindenféle országokból néztem filmeket az iránitól a vietnámiig, norvégtól a franciáig, írek.
Időutazós filmekben nem vagyok válogatós. )- de mostanában ami igazán jól esik mint egy esti csemege, találni egy szerethető brit comedy-t és azt darálni. Afterlife, Derek, Outlaws, Misfits, Trying, Lovesick, Ackley Bridge, Skins, Motherland, Alma is not normal
Ha már Mackenzie Crook és Ricky Gervais, akkor persze The Office.
Aztán az én kedvenceim a Life On Mars és az Ashes To Ashes, hasonló téma, nagyrészt ugyanaz a gárda, egymás nélkül is jók, de az egész akkor nyer értelmet, ha az Ashes To Ashest végignézed.
Másfajta zombis sorozat a In The Flesh (sajnos nem zárták le, egy óriási cliffhangerrel végződik, de ettől függetlenül nagyon jó).
#1 Hogy maradhatott ki a You Rang M'lord?
Na meg a Downtown Abbey, Sherlock és Dr Who?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!