Voldemort halálának mi a magyarázata?
Harry a pálcák ura ez tiszta sor.
Nagini meghalt ez oké.
Voldemort, akkor ezzel csak ember lett?
A bodzapálca nem tudja megölni a "gazdáját"? Ilyenkor az átok visszapattan? Vagy Lily védőbűbája még mindig védi Pottert, amiatt pattan vissza az átok?
Vagy csak a pálcák összeütközésekor Potteré volt az erősebb?
Voldemortban ott van Potter vére az nem számít?
Harry azért lett a pálca ura, mert lefegyverezte korabban Malfoyt, aki Dumbledoret a halála előtt. A pálca Dumbledorenak engedelmeskedett.
Voldemort nem csak ember lett, de 1/7 rész lelke maradt, mivel feldarabolta, csak a benne lévő maradt meg a végére. Tehát Voldemort sosem volt a bozdapálca gazdája.
Lily védőbűbája megszűnt Harry 17. születésnapján.
Miért lenne Voldemortban Potter vére? Nagyon távoli rokonok max a három testvér révén, de attól még nem lesz Voldemortban Potter vére.
Szóval, akkor a pálcák nem tudnak ártani a gazdájának vagy megölni?
Lily védőbűbája hh csak 17 éves koráig volt rajta?
Potter a lefegyverzőt intézte Voldemort felé.
Voldemort pedig a gyilkos átkot.
Ebből, akkor hogy lett az, hogy Voldemort meghalt?
Voldemortnak bem engedelmeskedett a pálca?
És ha nem akkor mi történt? A gyilkos átok, hogy szállt rá?
Hiszen potter a lefegyverzőt intézte felé.
1/7 rész lélekkel Voldemort legyengült?
2/7 részével nem tudták volba megölni magát Voldemortot mármint a testét?
Miért ne tudnának?
Eleve ahhoz, hogy máshoz kerüljön, el kell tőle venni, más lesz a gazdája. Szóval tulajdonképpen az exére támad.
De, engedelmeskedett neki a pálca, pusztán a pálcák erőviszonya nem volt azonos. A pálcák ura ellen esélye sem volt.
Nem a hány heteden volt a hangsúly, hanem, hogy hol vannak a hetedek. Két heted résszel is ugyanúgy meghalt volna, ha a saját testében tárolja, de amíg valahol máshol van egy lélek darabja, addig elvegetálgathatna bármeddig, amíg nem talál még egy hülyét, aki segít neki új testet szerezni.
Én azt értem, hogy másé volt a pálca. És lehet másé is, ha elnyerik. Azt is értem, hogy nem számít ha már egyszer a tiéd volt, de elvesztetted.
Én azt nem értem, hogy egészen pontosan, hogy halhatott meg Voldemort.
Voldemort kezében volt a bodzapálca azzal halálátkot szórt Potterre. A bodzapálca közben pedig Potteré volt mindvégig.
Potter a másik saját pálcáját használta közben és lefegyverzőt intézett felé.
Akkor mi történt, ami miatt Potter nyert?
Voldemortra visszaszállt az átka? És ha igen hogy?
Voldi nem volt gazdája a pálcának. Mert nem erőszakkal szerezte meg az előző tulajdonostól, mert ugye azt Draco vette el Dumbledore-tól, ezáltal ő lett a gazdája, tőle viszont Harry szerezte meg erővel.
A saját gazdájára valóban nem támadt rá a pálca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!