A N*tflixen az "Az ember a rács mögött" c. sorozatban nem értek pár dolgot. Valaki segítene?
SPOILER!!!
SPOILER!!!
SPOILER!!!
Miért nem árulta el a végén a főszereplő, hogy hova rejtette el a felesége fejét, és hogy miért ölte meg? Lehet hogy lesz második évad és abban majd kiderül? Engem eléggé bosszant hogy nem derült (még) ki, nagyon érdekelt volna...
A másik, hogy a végén a nő, akit a pincében tartottak fogva, megkeresi ezt az embert, hogy meg akarja ölni a férjét, hogyan tegye. Ezt sem értem. Nem úgy volt, hogy nincs senkije? Mégis ki a férje? Egyszerűen nem értem. És ezek idegesítenek :D
Egyébként meg baromi bosszantó szerintem, ahogy ez a félreértés alakult. A francért kellett azt a pendrive-ot eldugnia a lelkésznek... és tönkrement az élete emiatt. Rossz döntés volt. De amúgy tetszett a sorozat, izgultam végig rajta, hogy mi lesz a vége.
Pont most néztem meg a sorozatot én is. Na, erre a válasz engem is érdekelne, pont ez bosszant engem is. :D Ez nem tetszett nekem sem így a végére, gondolom a nézők fantáziájára szerették volna bízni, hogy miért ölhette meg, hova rejthette a fejét, bár ez kicsit furcsa nekem is, hiszen azt mondta, hogy a fejéből kiderül, hogy miért is tette amit tett. Annyit mondott el, hogy elég egy jó ok és egy rossz nap ahhoz, hogy valaki képes legyen gyilkolni.
A nő a végén szerintem egy szintén furcsa csattanó akart lenni. Lehet, hogy nem élt már együtt a férjével, de még nem váltak el, és kiderült, hogy a nő lelke sem tiszta, ő is képes lenne ilyen gonosz bűncselekményekre. Szerintem folytatása nem lesz, bár engem is zavarnak a sorozat ezen hiányosságai.
#3: abszolút igazad van :D
Boldog Új Évet Kívánok!
- Nyilván a 2. évad miatt nem mondták el a feleség fejének fellelhetőségét és az indokokat.
- A tanárnő azt mondja, (eredeti nyelven), hogy a férje gyilkossági ügyében segítsen neki. Bár tudja, h nem halt meg, de megérdemelné. Gondolom eljátszotta anno a férje, hogy megölték, pedig nem is. Erre következtetek.
- Ha a lelkész nem zárja be a nőt, hanem simán elengedi, akkor mi lett volna? Semmi. Egy nő pletykált volna arról, h pedó, bizonyíték nélkül. Saját magát járatta volna le, mert mindenki csípte a lelkészt.
Ezért elég gyenge ez a történet így. A gyereke is megszédül kicsit a szénmonoxidtól, és máris kalapáccsal esik a nőnek, ez is életszerűtlen nagyon. Csupa irreális és életszerűtlen viselkedés szerepel a sorozatban. Amúgy érdekes volt, de butaság.
Tulajdonképpen, ha az elején a pendrive-ot széttöri és mondjuk ráadásként elégeti/lehúzza a wc-n (amit minden normális ember tenne), akkor le sem kellett volna forgatni a sorozatot.
Steven Moffat szerintem eddigi leggyengébb lábakon álló sztorija.
Pedig szerintem egyertelmu a megoldas.
A rab nem olte meg a feleseget csak elrejtette a maffiozo apja elol. A felesege a tanarno volt aki tokegyedul elt baratok nelkul magaban, uj szemelyiseggel.
A vegen pedig hogy meg akarja olni a ferjet, arra vonatkozott, hogy a rab ne kerjen kegyelmet.
En legalabbis igy ertelmeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!