Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A N*tflixen az "Az ember a...

A N*tflixen az "Az ember a rács mögött" c. sorozatban nem értek pár dolgot. Valaki segítene?

Figyelt kérdés

SPOILER!!!

SPOILER!!!

SPOILER!!!

Miért nem árulta el a végén a főszereplő, hogy hova rejtette el a felesége fejét, és hogy miért ölte meg? Lehet hogy lesz második évad és abban majd kiderül? Engem eléggé bosszant hogy nem derült (még) ki, nagyon érdekelt volna...

A másik, hogy a végén a nő, akit a pincében tartottak fogva, megkeresi ezt az embert, hogy meg akarja ölni a férjét, hogyan tegye. Ezt sem értem. Nem úgy volt, hogy nincs senkije? Mégis ki a férje? Egyszerűen nem értem. És ezek idegesítenek :D

Egyébként meg baromi bosszantó szerintem, ahogy ez a félreértés alakult. A francért kellett azt a pendrive-ot eldugnia a lelkésznek... és tönkrement az élete emiatt. Rossz döntés volt. De amúgy tetszett a sorozat, izgultam végig rajta, hogy mi lesz a vége.

#sorozat #az ember a rács mögött #N*tflix
2022. nov. 3. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont most néztem meg a sorozatot én is. Na, erre a válasz engem is érdekelne, pont ez bosszant engem is. :D Ez nem tetszett nekem sem így a végére, gondolom a nézők fantáziájára szerették volna bízni, hogy miért ölhette meg, hova rejthette a fejét, bár ez kicsit furcsa nekem is, hiszen azt mondta, hogy a fejéből kiderül, hogy miért is tette amit tett. Annyit mondott el, hogy elég egy jó ok és egy rossz nap ahhoz, hogy valaki képes legyen gyilkolni.

A nő a végén szerintem egy szintén furcsa csattanó akart lenni. Lehet, hogy nem élt már együtt a férjével, de még nem váltak el, és kiderült, hogy a nő lelke sem tiszta, ő is képes lenne ilyen gonosz bűncselekményekre. Szerintem folytatása nem lesz, bár engem is zavarnak a sorozat ezen hiányosságai.

2022. nov. 14. 08:29
 2/8 anonim válasza:
100%
Pont tegnap néztem végig, nekem nagyon tetszett. Azt hittem, hogy a futár hozta a dobozban a feleség fejét, de végül nem. Engem is zavar ez az elvarratlan szál.
2022. nov. 14. 09:54
 3/8 SimAdri válasza:
100%
Megágyaztak a második évadnak, holott már ez is borzasztóan gyenge volt. Gondolom a neje halálos beteg volt, a feje meg lefagyasztva egy Kriogén Intézetben, várva az orvostudomány fejlődését. Az pedig teljesen nonszensz, hogy besétál egy nő a börtönbe, hogy a férje (aki elvileg nem is létezett, de mondjuk, hogy van és nem tartják a kapcsolatot) meggyilkolásához kérjen segítséget. Az Egyesült Királyságban..nem Kolumbiában, vagy Mexikóban, se egy afrikai országban...Oda, ahol a börtönparancsnok minden beszélgetést rögzít..amit majd nyilván nem jelent? (WTF?!), egy olyan elítélthez, aki most próbálja elkerülni a halálbüntetést, ezért bűnsegédként részt vesz még egy gyilkosságban? Engem egyetlen kérdés idegesít, hogy minek néztem meg. 😁
2022. dec. 31. 13:31
 4/8 A kérdező kommentje:

#3: abszolút igazad van :D

Boldog Új Évet Kívánok!

2023. jan. 1. 16:56
 5/8 anonim válasza:
95%

- Nyilván a 2. évad miatt nem mondták el a feleség fejének fellelhetőségét és az indokokat.

- A tanárnő azt mondja, (eredeti nyelven), hogy a férje gyilkossági ügyében segítsen neki. Bár tudja, h nem halt meg, de megérdemelné. Gondolom eljátszotta anno a férje, hogy megölték, pedig nem is. Erre következtetek.

- Ha a lelkész nem zárja be a nőt, hanem simán elengedi, akkor mi lett volna? Semmi. Egy nő pletykált volna arról, h pedó, bizonyíték nélkül. Saját magát járatta volna le, mert mindenki csípte a lelkészt.

Ezért elég gyenge ez a történet így. A gyereke is megszédül kicsit a szénmonoxidtól, és máris kalapáccsal esik a nőnek, ez is életszerűtlen nagyon. Csupa irreális és életszerűtlen viselkedés szerepel a sorozatban. Amúgy érdekes volt, de butaság.

2023. ápr. 12. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen, ha az elején a pendrive-ot széttöri és mondjuk ráadásként elégeti/lehúzza a wc-n (amit minden normális ember tenne), akkor le sem kellett volna forgatni a sorozatot.

Steven Moffat szerintem eddigi leggyengébb lábakon álló sztorija.

2023. nov. 17. 23:26
 7/8 anonim válasza:
40%

Pedig szerintem egyertelmu a megoldas.

A rab nem olte meg a feleseget csak elrejtette a maffiozo apja elol. A felesege a tanarno volt aki tokegyedul elt baratok nelkul magaban, uj szemelyiseggel.

A vegen pedig hogy meg akarja olni a ferjet, arra vonatkozott, hogy a rab ne kerjen kegyelmet.

En legalabbis igy ertelmeztem :)

2023. nov. 25. 05:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennek a Janice-nek kijárt volna egy jó kis szénmonoxid mérgezéssel kombinált agyonverés.... hülye picsa.... Az egész sorozat egy igazi baromság, egy darab szereplő nincs aki szimpatikus lett volna kezdve az újságíró spinével, bezárólag ezzel a modoros börtöntöltelékkel.. ilyen idegesítő sztori.... áááh.... elvett tőlem Moffat 4 rohadt órórát.... semmi, semmi logika, semmi értelem de még egy valamirevaló tanulság sincs, de cserébe nem volt szórakoztató sem...
tegnap 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!