Ehhez hasonló vígjáték filmeket tudtok írni?
Figyelt kérdés
Gondolok én az összes Seth Rogen filmre, amit a haverjaival forgattak. (Superbad, Itt a vége, Felkoppintva, Ananász express, 40 éves szűz és társai...) Az ehhez hasonló amerikai buta vígjátékok érdekelnek. Már elég sokat ilyet megnéztem mint pl. az Amerikai Pite filmsorozat és az összes Seth Rogen film. Szóval ilyen kaliberűek érdekelnek. Ha tudtok ajánlani vagy leírni a ti kedvenc filmeteket ilyen kategóriában azt megköszönném.2022. okt. 26. 22:33
1/8 anonim válasza:
Nagyfiúk, Tök alsó amik hirtelen eszembe jutnak.
3/8 A kérdező kommentje:
1: Láttam már, jó filmek lehet megnézem még egyszer.
2: Megfogom nézni.
2022. okt. 27. 00:14
4/8 anonim válasza:
Kavarás
Levélbe zárt szerelem
Túl közeli rokon
Hóbortos hétvége 1,2
Csajok hajnalig
Minden jó, ha szex a vége
Bombaklón - Az újabb pite
Közös többszörös
Szánon nyert örökség
Instant család
Ted 1,2
Testcsere (2011)
Lelkes testcsere
Tökös csaj
Megint 17
Idegroncs-derbi
Vakáció (2015)
Terhes társaság
Nagyfater elszabadul
Ő a megoldás
Fogtündér
Mi kell a nőnek?
Őrült, dilis szerelem
Túl jó nő a csajom
Cserebere szerencse
A szuper exnőm
Én, a nő és plusz egy fő
A csajok háborúja
Céges buli
5/8 anonim válasza:
A Hóbortos hétvégével kezdd, az kegyetlen! :D
6/8 A kérdező kommentje:
Találtam köztük pár jót, viszont a legtöbb nem mostanában készült. Leginkább 2000+ évjáratú érdekel.
2022. nov. 18. 13:22
7/8 anonim válasza:
Az, hogy egy film 2000 előtt készült, még abszolút nem jelenti azt, hogy rossz minőségű lenne, ez csak a fiatal generáció alaptalan megrögzöttsége!
Vagy esetleg azokat már mind láttad?
8/8 A kérdező kommentje:
Láttam már egy jó pár 90-2000 közötti filmet. Nem azt mondtam, hogy nem jók. De a legtöbb ami tetszett, azok mind 2005-15 között voltak. Ez az időszak vígjáték kategóriában jön be a legjobban. És itt nem az olyan vígjátékra gondolok ahol mondanak egy viccet és lehet rajta nevetni. És húsz évesen ezeken a filmeken nőtem fel.
2022. nov. 21. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!