Streaming előfizetésnél egy PayPal fiókról lehet több streaming-fiók díját is fizetni?
Úgy értem ha pl. előfizetek Disney+-ra saját magamnak, meg mellé egy havernak vagy valakinek is ki akarok fizetni egy-két hónapot, akkor az lehetséges hogy a PayPal fiókomból több accountnak is kifizessem a díját?
Röviden: lehet egy PayPal-accountot több streaming fiókhoz is használni vagy sem?
Csak mert nekem MÉG nincs (de várhatóan lesz majd), viszont egy ismerősnek most kéne kifizetni, de azt meg nem akarnám hogy később emiatt ne tudjak saját fiókot csinálni mert "elhasználtam" a PayPal email címemet más fiókjára.
Igen, minden gond nélkül fizethetsz több streaming fiókot egy paypalról.
Ugyanakkor arra figyelj, hogy trial / próba hónapot csak egyszer tudsz aktiválni egy paypalról, ha most kifizeted az ismerősödnek az előfizetését akkor valószínűleg az új fiókod mellé ezt nem fogod tudni aktiválni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!