Van olyan film ami arról szól hogy bekerül egy társadalomba egy attól idegen ember (bennszülött, vagy ép kómában volt sokáig vagy felolvasztott ősember, földönkívüli ember, bármi ilyesmi) s megpróbálják beintegrálni a akár haverok akár szakértők?
Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 19:09
11/24 anonim válasza:
Ne spameljetek könyörgöm, miért nem szeditek össze 1 válaszba a listát?!
12/24 A kérdező kommentje:
Végül is én köszönöm van amelyiket láttam, amit nem azt meg fogom nézni
2022. okt. 8. 19:36
13/24 anonim válasza:
#11 bocs, így jutott az eszembe. :)
ami lemaradt, csak enyém volt az utolsó 5 válasz:
Marslakó a mostohám, Kedvenc Marslakóm
sorozat:
Allen Strange, Alf, stb
14/24 A kérdező kommentje:
Végül is az se baj ha csak minimális mértékben történik meg benne ez amit kérdeztem. Megnézem és örülök majd neki.
2022. okt. 8. 19:36
15/24 anonim válasza:
Arc (Powder)
Csúcsfejek
Krokodil Dundee
Krokodil Dundee Los Angelesben
16/24 A kérdező kommentje:
Olyasmi ezek között van amikor teljes beintegrálás a cél nem pedig valami látogatás aminek vége lesz? És ami leírja ennek a folyamatát akár szakszerű akár haveri alapon?
2022. okt. 8. 20:42
17/24 anonim válasza:
#16 Az valószínűleg qrvaunalmas lenne.
Inkább valami dokumentumfilmet keress akkor. :D
18/24 A kérdező kommentje:
Egyszer láttam egy filmet ahol 35 éves koráig kómában volt a születésétől tehat sohasem volt ébren majd egyszer csak rájöttek hogy hogy tudják felébreszteni. Ez a film közte van?
2022. okt. 8. 21:58
19/24 anonim válasza:
Szexmisszió
Vigyázat Vadnyugat
Esőember
13. Harcos
A kis szemtanú
20/24 anonim válasza:
Farkasokkal táncoló
Vértestvérek
Ikrek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!