Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ebben az új Trónok harca 2....

Ebben az új Trónok harca 2. sorozatban is vannak meztelen- meg szexjelenetek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 3. 17:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az átlag nézőből is sokféle van. Rengeteg hasonló kosztümös dráma van, aminek akadnak nézői és nincs benne túl sok akció. Pl. ott a Becoming Elizabeth vagy a Serpent queen, hogy csak néhány újabbat írjak.

Nem mindenki ugyanazt várja egy fantasytól vagy egy kosztümös (történelmi) drámától. Szerintem itt nem számít, hogy ki olvasta a könyvet és ki nem.

Nem kell megváltoztatni és más műfajt csinálni belőle, mert akkor meg az az átlag néző lécel le, aki a dráma miatt nézte.

Nem kötelező mindent nézni és minden produktumtól elvárni, hogy pont ugyanolyan legyen. Mindenkinek más az ízlése és mást szeret nézni. Ha valaki az akciót szereti, akkor nézzen olyan filmet vagy sorozatot, amiben sok van. De miért kell átírni egy olyat, amiben ez nem lényeges?

Nem igazán érdemes összehasonlítani A Gyűrűk urával. Ez nem egy heroikus fantasy. De ha már van összehasonlítás, akkor azt sem mindenki a harcjelenetek miatt szerette és ott is inkább csak ráadás volt. A lényeg a Gyűrű volt és a gyűrűhordozó konfliktusa és felelőssége.

2022. okt. 4. 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

#11 az egyensúly megtalálása a lényeg, ez itt most véleményem szerint nem sikerült. Véleményem szerint ebben a műfajban a látványos elemek, az izgalmas, feszített csaták elősegítik a befogadást, a szereplőkkel való azonosulást, az érzetszálak kiváltását. Ez az elem egyenlőre totálisan hiányzik.

Aki a szimpla kosztümös drámákat szereti annak lehet tetszeni fog, de a nézők jelentős része - hacsak nem villantanak valami hatalmasat a hátralévő 3 részben - el fog a sorozattól pártolni.

2022. okt. 4. 18:29
 13/17 anonim válasza:
100%

Lesz majd itt is csata, ahol hullani fog mindenki: sárkány és ember egyaránt. De én is azzal értek egyet egyébként, hogy a HOTD egy egyetlen cselekményszálon futó királydráma, nem pedig széles tömegeket megmozgató látvány fantasy. Én imádom, ellenben vannak olyan ismerőseim akik eleve nem is nézik, mert a GOT-ban más háznak szurkoltak, másokkal szimpatizáltak, a Targaryenek teljesen hidegen hagyják őket.

Én bizakodó vagyok a folyatást illetően, bár, hogy őszinte legyek női nézőként míg Matt Smith ezzel a fizimiskával benne van a sztoriban nekem kb bármit el lehet adni a képernyőn :P :D :D

2022. okt. 7. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Vicces hogy akik szerint a lépőkövek szar volt, egekbe dicséri a fattyak csatáját, amikor mindkettő kritikán aluli volt. A fattyak csatája ugyanaz volt mint a lépőkövek, csak egy teljes részen keresztül elnyújtva a hülyeséget.
2022. okt. 16. 18:54
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
#14 az hogy a valóságtól elrugaszkodott történések vannak benne egy külön dolog, de az operatőri munka, a trükkök, vágások, a dramaturg csillagos ötös. Tényleg úgy érezte magát a néző mintha ott lenne a csata közepében, nem véletlenül ismeri el a szakma. A lépőkövi csata viszont nagyon harmatos se füle, se farka semmi volt.
2022. okt. 16. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

ja a dramaturgia csillagos ötös volt, szépen másolta le a Gyűrűk Ura csatáinak elemeit.

Az operatőri munkát, trükköket, vágásokat elismerem, hogy jó volt. Jól nézett ki a rész, de a cselekménynek semmi értelme nem volt.

2022. okt. 17. 00:25
 17/17 anonim ***** válasza:
59%

#16 látod máris egyetértünk :) értelmetlen, túlzó húzások voltak a csatajelenetben (főleg a legvégén a bekerítésnél), de az a lovasroham amit rögzítettek - hát azért ismerjük el az bizony mestermunka! Sőt szerintem jobban sikerült mint a LoR csatajelenetei.

Előrevitte a cselekményszálat, a látvány mellett sokkal jobban segítette a befogadást, a néző átélését mintha simán csak letudták volna egy félperces Havas - Bolton kardjelenettel.

2022. okt. 17. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!