Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Regisztráltam a sorozatbarát-r...

Regisztráltam a sorozatbarát-ra,és a legvégén kéri a felhasználó nevet, és a jelszót. ezeket nem adtak meg, és kiírja hogy érvénytelen felhasználó név vagy jelszó Mi a hiba?

Figyelt kérdés
Én csak beütöttem egy nevet, meg egy jelszót /ami a google jelszavam is /elvileg/ Bocsi de s@gg hüle vagyok hozzá. E-mailre nem írtak semmit. köszi

2022. okt. 3. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:

A két legrosszabb lehetőség, ami ilyenkor történik:

- hamis weboldalra regisztráltál be és még le is húztak pénzzel ("csak" 30 forintos SMS-t várnak egy 90-es számra, majd rájössz hogy az 2000+áfa volt)

- adathalász oldalra léptél be, emiatt pedig a legkritikusabb rész, hogy soha nem szabad ugyanazt a jelszót használni az összes oldalon, mert ha bejutnak az e-mail fiókodba akkor az összes regisztrációdhoz hozzáférnek.

Előbb azt kellene tisztázni, milyen oldalt is próbáltál használni. Az oldal hivatalosan a .club végződésű címet használja, mint: "oldalneve".club, minden más átverés.

A sorozatbarát oldalán nincs nyílt regisztráció, így nem is tudsz beregisztrálni. Ha a "felhasználói fiók igénylése" űrlapot töltötted ki, akkor az nem regisztráció, csak egy elbírálási kérelem. Majd ha elbírálják, megkapod az információt a megadott e-mail címen, hogy mit csinálj. Addig hiába próbálsz a bejelentkezési oldalon bármit megadni, mert még nincs fiókod amibe beléphetsz.

"legvégén kéri a felhasználó nevet és jelszót"

Viszont ezen az űrlapon nincs is olyan rész, hogy add meg a felhasználóneved vagy jelszavad, legalábbis ez kívülről nem látszik az űrlap oldalán. A lap alján egy "kérelem elküldése" gomb van csak.

2022. okt. 3. 17:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen , én is ezt találtam találtam csak meg, semmi jelszó, vagy felhasználó név. Akkor ez meghívós. És mindenhol ua a jelszavam. na szép akkor ezt az oldalt hanyagolom. köszi az infót, ment a zöld.
2022. okt. 3. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérd meg egy barátodat, akinek már van, hogy küldjön neked meghívót és akkor fogod tudni használni.
2022. okt. 4. 19:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!