Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a kedvenc Bl drámátok (of...

Mi a kedvenc Bl drámátok (of all time :)?

Figyelt kérdés

2022. szept. 30. 01:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Amit mindenkinek látni kell
2022. szept. 30. 01:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bad buddy

We best love

My beautiful man

Not me

My love mix up

Fukou kun wa kiss suru shikinai

Nekem ezek a kedvenceim :)

2022. okt. 1. 17:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés célja kedves 3-as hogy kötözködjön bárki is. Nem is értem hogy keveredtel ide ha nem is szereted a bl-t, ha meg azért szóltál hozza hogy majd társakra találj és majd együtt szidhassatok azokat akik szeretik a műfajt akkor inkább maradtál volna csendben. Ha erre vágysz akkor írj ki te magad egy kérdést de ne idegesits vele másokat.
2022. okt. 3. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Minden ilyen kérdés alatt ott van cseszegetni a boys love kedvelőit... Nem tudom milyen frusztrációját éli ki így, de halál fárasztó. Bocs kérdező hogy belemásztam a kérdésedbe, eredetileg csak figyeltnek jelöltem, de úgy fel tud bosszantani mikor valaki csak azért ír- mint a hármas- hogy másokat szekáljon..
2022. okt. 3. 19:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmi baj 6-os. Megértem a frusztrációdat. Számtalanszor fordult már elő, hogy hasonló bl-lel (vagy zenekkel)kapcsolatos kérdéseimre ilyen hozzászólások érkeztek. És komolyan nem értem én sem mi a jó ebben. Valószínű, hogy ez élteti az illetőt.
2022. okt. 3. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

Bad Buddy

Light on me

Kieta Hatsukoi

Semantic Error

Cherry Magic

Ha anime is számít

Given

No 6

2022. okt. 4. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!