Mi a legszomorúbb south park rész/jelenet?
Szerintem a Kenny meghal c. rész. Mert korábban kb minden részben meghalt, úgy, h ügyet sem vetettek rá, ebben az epizódban pedig nagyon nagyon drámaian fel van vezetve, mély beszélgetésekkel, érzelmekkel.
De az Elkenődve (talán ez a címe) epizód is érzelemdús, bár ez romantikus szempontból.
Mindkét részben nagy hangsúly van a zenei aláfestésen, érdemes fülessel megnézni.
Szerintem is a Kenny meghal című epizód az. Úgy éreztem, a "végleges" halálával elrontották az egész sorozatot, mert ez után már nézhetetlen és élvezhetetlen lett. Igaz, hogy visszahozták és javítottak valamelyest, de a sorozat már nem olyan, mint az első négy évad. Mondjuk, azért volt egy-egy epizód, ami beleégett a memóriámba, mert azok tényleg jók voltak. Pl. az rész, amikor az osztály egy élő múzeumba látogatott, Cartman és Butters azonban meglógtak kézen fogva. A Medvedisznóemberes részen meg jókat lehetett nevetni. :D
Akkor nézem a South Parkot, amikor rám tör a nosztalgiázás. Ilyenkor nem nézem meg az összes részt, hanem elolvasom, miről szól. Ha valamelyik tetszik, megnézem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!