Szerintetek melyik fiú/férfi néz ki a legjobb a stranger thingsben?
Kilences, nem kérdezte senki, hogy kiszexi. Vagy sexy, hogy a te helyesírásilag erősen kifogásolható verziódat használjam.
A kérdés így hangzott: "melyik fiú/férfi néz ki a legjobb?" (Akármit jelentsen is ez így.)
Kinézetről van szó.
Egyrészt.
Másrészt pedig a kérdező nyilván azért kérdezte a mi véleményünket, mert - látszólag veled ellentétben - tisztában van azzal, hogy nem mindenkinek azonos a véleménye. Ebből kifolyólag az útszéli bolhás kutyát sem érdekli, hogy te mit értesz. Leírod szépen a válaszod - ideális esetben nem írsz semmit, csak benyomod a pöttyöt a szavazásban - és ennyi. Ennyi lenne a dolgod.
Haat, én a nyolcas vagyok, de muszaj irnom erre.
Áruld el, kérlek, az, hogy sexy, megis hol helytelen??
Ha azt irtam volna hogy sexi vagy szexy, az igen, valóban az, de ezt igy irják; sexy:D
Lehet szexi vagy sexy, tok mindegy.
Es abba h melyik nez ki a legjobban, szted ez egyáltalán nem tartozik bele? Semmi köze hozza?? Hat sztem igen de oké, ahogy akarod😁😁
"Leírod szépen a válaszod - ideális esetben nem írsz semmit, csak benyomod a pöttyöt a szavazásban - és ennyi." Akkor minek hánytál ide egy kisregenyt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!