Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek melyik fiú/férfi...

Szerintetek melyik fiú/férfi néz ki a legjobb a stranger thingsben?

Figyelt kérdés

2022. szept. 22. 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%

Kilences, nem kérdezte senki, hogy kiszexi. Vagy sexy, hogy a te helyesírásilag erősen kifogásolható verziódat használjam.

A kérdés így hangzott: "melyik fiú/férfi néz ki a legjobb?" (Akármit jelentsen is ez így.)

Kinézetről van szó.

Egyrészt.

Másrészt pedig a kérdező nyilván azért kérdezte a mi véleményünket, mert - látszólag veled ellentétben - tisztában van azzal, hogy nem mindenkinek azonos a véleménye. Ebből kifolyólag az útszéli bolhás kutyát sem érdekli, hogy te mit értesz. Leírod szépen a válaszod - ideális esetben nem írsz semmit, csak benyomod a pöttyöt a szavazásban - és ennyi. Ennyi lenne a dolgod.

2022. szept. 26. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Kilences vagyok hetes is voltam egyben. Tisztába vagyok vele, hogy mindenkinek más a véleménye. Szavaztam, leírtam az én véleményem, ahogy azt is, hogy ez ízlés függő. Az előttem lévőnek, kíváncsi vagyok, hogy te szavaztál-e vagy csak kötözködtél. Mert minden kérdésre a második komment valami kötözködés. Nem értem ennek mi érelme és mi a jó benne.
2022. szept. 26. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

Haat, én a nyolcas vagyok, de muszaj irnom erre.

Áruld el, kérlek, az, hogy sexy, megis hol helytelen??

Ha azt irtam volna hogy sexi vagy szexy, az igen, valóban az, de ezt igy irják; sexy:D

Lehet szexi vagy sexy, tok mindegy.

Es abba h melyik nez ki a legjobban, szted ez egyáltalán nem tartozik bele? Semmi köze hozza?? Hat sztem igen de oké, ahogy akarod😁😁

"Leírod szépen a válaszod - ideális esetben nem írsz semmit, csak benyomod a pöttyöt a szavazásban - és ennyi." Akkor minek hánytál ide egy kisregenyt???

2022. szept. 26. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:
96%
Hopper. Minden barátnőm egyet ért, hogy ő egy daddy.
2022. szept. 27. 08:38
 15/15 anonim válasza:
demogorgon :D
2023. nov. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!