Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars miért ennyire unalmas?

Star Wars miért ennyire unalmas?

Figyelt kérdés
Star Trek sokkal jobb.

#Star Wars #Star Trek #béna star wars #éljen a star trek
2022. szept. 22. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, én sose értettem, miért vannak érte annyira oda.
2022. szept. 22. 19:22
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Én elfogadom, ha valaki azt mondja, hogy a Star trek jobb, ez ízlés kérdése, de hogy izgalmasabb legyen... :) Csak ott vannak egy űrhajóban és erkölcsi kérdéseken lamentálnak. :)
2022. szept. 22. 19:30
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Ezt csak akkor értheted, ha láttad az eredeti verziót moziban a maga idejében. Készülj fel, ha esetleg van időgéped és visszamész, a villamosmegállóban fog állni a sor vége a mozi pénztára előtt.
2022. szept. 22. 19:30
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Esetleg a mai akciófilmekhez képest unalmas, de a Star Treknél mindenféleképpen mozgalmasabb.
2022. szept. 22. 20:19
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

Egyetértek, hogy a Star Wars filmek alapvetően unalmas és közhelyes, triviális mondanivalójú alkotások.

Viszont.

Sokan, akik a maga idejében látták, ámultak-bámultak az akkoriban lenyűgözőnek számító effektektől és hangulattól. Rövidesen popkulturális jelenség lett a Star Warsból, és a fiatalabb generációk már így találkoztak vele, többnyire még gyerekként, hogy "gyere, nézzük meg, ezt mindenki ismeri és szuper jó", és persze gyerekként alapból egy csomó mindenen ámulsz és bámulsz és csodálatosnak tartasz. Mindezt tetézve azzal, hogy általában többé-kevésbé a felszínen tartotta az érdeklődést egy-egy újabb rész készülte. Szóval az lett a végeredmény, hogy lehet unalmas vagy közhelyes, de egy csomó ember mégis kötődik a Star Wars világhoz a hangulat, és legfőképp a benne ébredő kellemes érzések, emlékek miatt.

2022. szept. 22. 21:09
 6/15 anonim ***** válasza:
19%

A Star Wars közérthetőbb, mint a StarTrek így jobban eladható. A StarTrek minden szempontból igényesebb, éppen ezért nem olyan népszerű.

A StarWars túlértékelt, az eredeti, 3 rész után készült részek még ráadásul végtelenül unalmasak és szánalmasak is, egyszerűen az egy rókáról hét bőrt esete.

Tény, hogy 1977-ben, eléggé nagy durranás volt, hiszen akkoriban nem egy szokványos látványvilággal mutatkozott be. Ma inkább csak az eredeti kultuszból él a franchise.

2022. szept. 22. 21:37
 7/15 Tom Benko ***** válasza:
36%

A Trek tudományos sorozat, a Wars kalandfilm. A SW pörgős, eseménydús, és kb. egy faék komplexitásával vetekedő mondanivalója van, minimális valószerűséggel. A ST-ben ritka a tényleges akció, általában nem is azok a legjobban sikerült részek. Cserébe igen fontos témákat boncolgat, nem nagyon ad megoldásokat rá, inkább csak válaszokat, amit aztán meg lehet vitatni.

Kinek ez, kinek az unalmas. Ez szubjektív szempont, így a kérdés is buta.

2022. szept. 23. 06:34
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

"Trek tudományos sorozat"

Jaj, hagyjuk már.... Semmi köze e tudományhoz, csak tudományosnak adja elő magát. Mondjuk a SW az nem is sci-fi, hanem fantasy, ezért attól nem is jogos tudományosságot várni.

2022. szept. 23. 10:32
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Azért, mert annak akarod látni. Star Trek fan vagy, ez világos, szóval hiába mondanánk neked bármi pozitívat a Star Wars-ról, egyszerűen nem fogadnád el.

Megérte kiírni a kérdést? Szerintem nem...

2022. szept. 23. 11:17
 10/15 Hintalow ***** válasza:
2%
Szerintem mindkettő inkább a gyengéknek való, az igazi férfiak WH40K-t tolnak inkább :D
2022. szept. 23. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!