Mi volt a legrosszabb film, vagy sorozat, amit végig szenvedtél?
12
A sátántangó valóban nem semmi próbatétel...
12 vagyok
Magam sem értem, hogy bírtam 7 órán keresztül, néhány ősz hajszálat biztos hogy ennek köszönhetek. :D
15
Hát, nem tudom... A Ponyvaregény egyik nagy kedvencem; szerintem eszméletlenül jó. Esetleg nem nézted túl fiatalon vagy rossz hangulatban, vagy csak úgy "félszemmel"?
#16.
Kinek mi a kedvenc filmje, ízlés dolga. Számomra a Ponyvaregény egy obszcén, trágár, lélekromboló alkotás, nem bírom a lelki terrort. Maga a film erőszakos, borzalmas, perverz és semmi mondanivalója nincs. Lehet megkövezni érte.
Film: Álom.net, Vuk 2, Pappa Pia (plusz a magyar filmek többsége), Hivatali karácsony, 50 árnyalat filmek + a 365 nap vagy mi, Horrorra Akadva 5, A maszk fia, Fűrész filmek a 3 után
Sorozat: A rivaldafény ára, Barátok Közt (ezt csak egy darabon néztem kb 12 évvel ezelőtt), Korhatáros szerelem, 13 okom volt (az első évadok bejöttek, de a végén elég gyér volt már szerintem). Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos még ódákat lehetne zengeni rossz filmekről és sorozatokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!