1/7 anonim válasza:
Igen, már be is jelentették, de nem lesznek benne az eredeti főszereplők. Uma lesz benne meg új karakterek jönnek mellé. Azt is írták, hogy konkrétan kik, de arra már nem emlékszem.
2/7 anonim válasza:
Utódok 4 lesz a címe de igen az eredetiekből csak uma lesz benne úgyhogy inkább úgy gondolj rá mint egy spinoff
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem okozok nagy meglepetést ha azt írom hogy igen, lesz :D TikTok-on láttam a beharangozóját, csak onnan tudom egyébként (pl ezt az Uma-s sztorit sem tudtam, bár sejthető volt Cameron halála után)
4/7 anonim válasza:
Igen, sajnos már nem lehet az összes esedeti szereplő benne, így a film készítői csak Uma-t hagytaák benne...
Nem tudom eldönteni, hogy pontosan miért alkották meg a 4-ik részt is, de attól függetlenül nagyon várom, hogy kijöjjön.
5/7 anonim válasza:
Már bejelentették a négyet, amikor Cameron Boyce meghalt, így muszály volt valamit kitalálniuk.
6/7 anonim válasza:
Igazából a többi színész nem vállalta Cameron nélkül. Valóban lesz, de tök más, már nem lesz meg szerintem az a jó Utódok hangulata. Megnézem majd azért, de nem várok tőle túl sok mindent.
7/7 anonim válasza:
Most nem olyan rég jött ki. Az a címe hogy The rise of red (Vörös felemelkedése).Már magyar szinkronnal is van. Nekem tetszett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!