Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz utódokból 4?

Lesz utódokból 4?

Figyelt kérdés

2022. szept. 19. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már be is jelentették, de nem lesznek benne az eredeti főszereplők. Uma lesz benne meg új karakterek jönnek mellé. Azt is írták, hogy konkrétan kik, de arra már nem emlékszem.
2022. szept. 19. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Utódok 4 lesz a címe de igen az eredetiekből csak uma lesz benne úgyhogy inkább úgy gondolj rá mint egy spinoff
2022. szept. 20. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem okozok nagy meglepetést ha azt írom hogy igen, lesz :D TikTok-on láttam a beharangozóját, csak onnan tudom egyébként (pl ezt az Uma-s sztorit sem tudtam, bár sejthető volt Cameron halála után)
2022. okt. 5. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos már nem lehet az összes esedeti szereplő benne, így a film készítői csak Uma-t hagytaák benne...

Nem tudom eldönteni, hogy pontosan miért alkották meg a 4-ik részt is, de attól függetlenül nagyon várom, hogy kijöjjön.

2022. okt. 5. 14:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Már bejelentették a négyet, amikor Cameron Boyce meghalt, így muszály volt valamit kitalálniuk.

2022. okt. 8. 21:23
 6/7 anonim válasza:
Igazából a többi színész nem vállalta Cameron nélkül. Valóban lesz, de tök más, már nem lesz meg szerintem az a jó Utódok hangulata. Megnézem majd azért, de nem várok tőle túl sok mindent.
2024. jún. 17. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Most nem olyan rég jött ki. Az a címe hogy The rise of red (Vörös felemelkedése).Már magyar szinkronnal is van. Nekem tetszett
aug. 5. 07:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!