Igen, de sok dolgot nem fogsz érteni az utalásokból. Nincs 2 órád megnézni a régit?
2022. szept. 10. 16:42
2/10 A kérdező kommentje:
Ma estére terveztem be a Mavericket, előtte nem nagyon érek rá. Ha azt mondod, hogy így nem jó, eskü nem nézem meg. Nekem ezek fontosak, az utalások is.
2022. szept. 10. 16:47
3/10 anonim válasza:
Hát nézd meg ma a top gunt. Szerintem sem árt látni előtte, anélkül nem olyan jó az biztos, csak egy jól összerakott akciófilm.
2022. szept. 10. 16:48
4/10 anonim válasza:
Nézhető, sőt élvezhető a 2. rész, anélkül is hogy láttad volna az 1. részt. Azok az utalások a korábban történtekre, amik a filmben előfordulnak, teljesen követhetők a sztoriban. Az biztos, hogy az év egyik legnagyobb látványfilmje, pedig még csak nem is Marvel :)
2022. szept. 10. 19:01
5/10 anonim válasza:
Én is megnézem ma, de szerintem 20 perc után le fogom törölni, amint bejön az első CGI-os repülés.
2022. szept. 10. 19:41
6/10 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy érdemes megnézni az első részt előtte és én sem értem miért akarod mindenképpen kihagyni. Ha most egy filmre van időd akkor nézd meg az elsőt, aztán legközelebb az újat. :)
Ezt nem kioktatásnak szánjuk, de így teljes az élmény, nagy a nosztalgia faktora és az utalások, régi szereplők stb.
2022. szept. 10. 20:08
7/10 anonim válasza:
Nem kell megnézni a régit, mert annak úgy lenne értelme, hogy ha ma megnézed a régit, akkor vársz utána 20-25 évet, és majd csak utána nézed meg az újat.
2022. szept. 10. 20:19
8/10 anonim válasza:
Ha ennyire nincs időd, leírom mi volt a TopGun1-ben:
spoiler!
TopGun1 : A jóképű, vagány, tökös, kakaskodó vadászpilóta (Tom Cruise, mint Maverick) tesz a szabályokra, ennek ellenére ügyes pilóta. Majd elveszti legjobb társát, a sorscsapástól vesz egy fordulatot, majd vadászpilóta oktató lesz, és a szőke csaj is az övé, és elmotoroznak a naplementében.
2022. szept. 10. 22:55
9/10 anonim válasza:
Jaja érdemesebb megnézni.
Barátnőmnek mikor néztük a mostanit, az előzőről egy csomót beszéltem közben...
2022. szept. 11. 09:09
10/10 anonim válasza:
Van 1-2 dolog amit nem értenél, de élvezhető ugyanúgy,én Mavericket láttam moziba,és utána néztem a régi Top Gun-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!