Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinek a szinkronhangja idegesít?

Kinek a szinkronhangja idegesít?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom a nevét, de nagyon sokáig ugyanaz a hangja volt minden kisfiúnak, na tőle a falra tudtam volna mászni.
2022. szept. 7. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1

Szerintem az a The Grenma énekesének a hangja,engem is irritál.

Meg Jennifer Aniston hangja is.

2022. szept. 7. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt az a reklám, a DEEEE MIIIÉÉÉRT kiscsávó.... Na, attól a hangtól a fél ország a plafonra mászott minden este 🤣
2022. szept. 7. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
53%
Egy ideje Kerekes József hangja zavar
2022. szept. 7. 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A Trónok harcából Sansa Stark szinkronhangjától a plafonra másztam, főleg amikor visítozta "az én Joffrey-m"! Kerekes József+1 szavazat. De írhattam volna Ördög Nórát is.
2022. szept. 8. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Pusztaszeri Kornél. Mi alapján gondolták, illetve gondolják őt érdemleges szinkronhangnak? Örök rejtély.
2022. szept. 8. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem a The Boys-ból Csillagfény szinkronhangja idegesít nagyon. Nem is maga a hang, hanem hogy iszonyatosan béna! Normális ember nem beszél így, mint aki szinkronizálta a csajt. :D
2022. szept. 8. 10:47
 8/10 HalkHogen ***** válasza:
48%
Szokol Péter hangja gyilkos. De Forgács Gáboré is.
2022. szept. 8. 11:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Robert de nyìró:)
2022. szept. 8. 13:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Reviczky régen jó volt, de ma már idegesítő, mert unalmasan adja elő a karaktert, bár talán nem csak az ő hibája, hanem a futószalagon készült szinkronoké is. Epres Attila is mindig unott. Meg ezeket a South Parkos hangokat se bírom, az ilyen Csőre Gábor-, Dolmány Attila-, Bozsó Petike-féléket, bár őket valószínűleg inkább azért nem, mert utálom a South Parkot.
2022. szept. 8. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!