Esetleg valaki tud ötletet mondani?
Elsőkènt is bocsi, ha rossz kategóriàba tettem a kèrdèst, de fogalmam nem volt, hogy a filmek hova tartozhat.
Na szóval. A kèrdèsem egy règi filmmel kapcsolatos. Nem vagyok egyèbkènt nagy horror ès thriller fogyasztó de ez az emlèk nem hagy nyugodni.
Valami thriller vagy nemtudom mi lehetett. Règi film lehetett màr akkor is Egyszer gyerekkoromban èjjel lett bekapcsolva hagyva a tv, ès ez ment benne. Ha jól emlèkszem fekete fehèr volt , illetve annyira emlèkszem, hogy egy hàzon belül lyukakon àt kukkoltak a falakon helysègeket. Aztàn volt benne valami szenespince is ahol egy fèrfi elrejtett valami holttestet. Mintha a balta lett volna az eszköze, ès a vègèn tengerparton vert fejbe szintèn valakit. Nem emlèkszem többre de akkor lesokkolt ez a film ès nèzni is csak úgy nèztem, hogy alig nèztem oda. Most több tiz èv utàn beugrott hogy mi lehetett ez a film? Nem ismert rà valaki abból amit leirtam?
Psycho esetleg?
Amúgy ide tartoznak a filmek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!