Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a "Rejtjelek...

Mi a véleményetek a "Rejtjelek" című filmről?

Figyelt kérdés

Esetleg aki még nem látta volna ..

A sorozat úgy kezdődik, hogy New York -ban az éjszaka közepén egy rendőr talál az út közepén egy utazótáskát. Amikor kinyitja/kinyílik a táska, egy total meztelen nőt talál, aki tetőtől talpig tele van különböző tetoválásokkal. Késöbb kiderül, a nő nem emlékszik semmire, hogy ki is Ő, és hogy hogyan került a táskába. Kiderül a nőről, hogy rendkívül intelligens és jártas a küzdősportok terén.

2022. szept. 3. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Az első évada kimondottan tetszett, azt viszonylag gyorsan végig is néztem, de aztán nekem kezdett kicsit lapos lenni a történet és már nem tartotta fent az érdeklődésemet, szóval a 2. évad kb. fele után nem néztem tovább. Lehet később megint beindul, csak nem lenne 5 évada, ha unalmas lenne onnantól, szóval lehet majd én is adok még neki esélyt ha épp nem lesz más néznivalóm.

Ha az alapsztori tetszik, akkor tudom ajánlani, hogy kezdd el, aztán max te is félbehagyod.

2022. szept. 5. 14:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Elkezdtem nézni, de folyton megakad a film. Melyik honlapról tudom megnézni, hogy nem akadozik folyton?

Van esetleg egy megbízható link?

2022. szept. 5. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sorozatbarátról néztem
2022. szept. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!