Fiu bemutatja a családjának a barátnőjét film címe?
Évekkel ezelőtt láttam, és már akkor se volt új. Annyira emlékszem, hogy a srács elviszi bemutatni a barátnőjét a családjának. Azt hiszem a fiunak van egy huga, aki férjhez készül menni. Az anyjuk ragaszkodik hozzá, hogy egy régi menyasszonyi ruhát viseljen az esküvőn, a húg megkéri a ezt a bizonyos barátnőt, hogy segítsen, ő pedig átalakítja. A család jobb szeretné, ha a fiu a régi barátnőjével jönne össze, ezért őt is meghívják magukhoz. Elmennek túrázni is, külön a lányok, külö a fiuk. A család versenymániás, mindig mindenben nyerni akarnak. A végén elfogadják a lányt, megkapja a nagyi régi varródobozát, és megtörténik a lánykérés.
Csak ennyire emlékszem, de remélem valaki ráismer. Az a baj, hogy youtube-on volt elmentve a film, csak azóta leörölték, így esélyem sincs megtalálni.
Bocsi, az offért, de
tudom, tudom... a túra alatt a sátorból varr ruhát. És a boltot végül a fiú húga kapja meg, vagy valami ilyesmi.
De most, ha megfeszülök se jut eszembe a címe. :(
A fiú a főszereplő?
Voltak benne trágár szavak?
Emlékszel még bármi egyéb részletre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!