Akik látták a Sólyom és a Tél katonáját! Tettszik?
Figyelt kérdés
Mert nem vagyok biztos abban, hogy érdemes e belekezdenem. Már elég sok Marvel sorozatot megnéztem, kiváncsi vagyok az milyen.2022. aug. 31. 09:43
1/4 anonim válasza:
Erősen közepes, de nem nézhetetlen. Kicsit olyan, mint egy hat epizódra elnyújtott akciófilm. Sajnos elég sok woke dolog van benne, de legalább van épkézláb története, még ha nem is valami ütős.
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, a woke és a közepes dologban. Valahogy egy halvány karikatúrává sikerült redukálódnia a karaktereknek, bár nekem Anthony Mackie, alapból sem karizmatikus. Mintha mindenki csak negyed gőzzel dolgozott volna a sorozaton. De ez csak az én véleményem, ettől még nyugodtan daráld le.
4/4 anonim válasza:
Én is azt mondanám, hogy közepes. Nem tud túl sok újat mutatni, sablonos kiszámítható, olyan "ezerszer láttam már ilyet" típusú történet, a főszereplők és az újonnan behozott szereplők sem valami érdekesek, tipikus sablonkarakterek. De a szokásos Marvel minőséget hozza, úgyhogy szerintem ha nem untál rá még a Marvel filmekre, és egyébként szereted a két főszereplőt, akkor érdemes lehet megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!