A Medicopter 117 című sorozatban hány géppel forgattak?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy már hallottam olyat is, hogy 2-vel, de már 3-ról is hallottam.2022. aug. 30. 18:19
1/2 anonim válasza:
Például a “Zuhanás” című részben 2-vel tutira, 1-gyel nehezen lett volna kivitelezhető a mentési jelenet a baleset helyszínén, főleg hogy ott eleve a sztoriban is 2 egyforma gép van, a lezuhant és a tartalék! 3-at szerintem inkább összesen az egész sorozatban, ha egyáltalán volt annyi gép!
2/2 anonim válasza:
2-vel. Alapból a D-HECE lajstromú géppel, viszont volt egy másik gép is, D-HEOE lajstrommal. Ezt használták abban az epizódban mikor az eredeti gép lezuhant a sztori szerint, bár ebben az epizódban voltak bakik mikor az eredeti D-HECE lajstromú gépet mutatták. Meg ha jól emlékszem 3. évadban van olyan rész mikor egyszerre látszik mindkét gép a bázison. Amúgy valójában nem tört össze a gép, mert a továbbiakban is azt használták a forgatáson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!