Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Stranger things 2. évad 8- a...

Stranger things 2. évad 8- a demokutyák hogy jöttek rá a telefoncsöngésből arra, hogy hol bújtak el?

Figyelt kérdés

2022. aug. 30. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Régen láttam a második évadot, szóval javítsatok ki, ha most tévedek, de úgy emlékszem, a demokutyák összeköttetésben álltak azzal a lénnyel, ami megszállta Willt, és amikor megcsörrent a telefon, a lény rájött, hova vitték - Willék otthonába -, a demokutyák pedig nyilván oda mentek, ahova a lény parancsolta őket.
2022. aug. 30. 15:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen igen, jól emlékszel,de egy telefoncsörgésből hogy jöttek rá, hogy az kivel az otthona?
2022. aug. 30. 18:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Will fölismerte a telefon csörgését, pontosabban fölismerte, hogy ez az otthoni telefonnak a csörgése, és minden, amit ő tudott, azt tudta a lény is.
2022. aug. 30. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:

De átlagos csengőhangjuk van, olyan, mint mindenkinek

Na mindegy, köszönöm a választ, ment a zöld

2022. aug. 30. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit utánanézegettem, de ugyanazt írják, mint amit mondtam. Hogy Will felismerte az otthoni telefon csörgését. Ha tudsz angolul, pillants bele ebbe, de ezt az egy magyarázatot írják ők is. Egyébként igazad van, más telefon is csöröghetett volna így, úgyhogy egy cseppet fura. 🤨

[link]

2022. aug. 30. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm ☺️
2022. aug. 30. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Minden telefon típusnak kicsit más volt a hangja akkoriban.

Én is mindig megismertem a sajátunk hangját, meg tudtam különböztetni a szomszédétól, amikor kint voltam az udvaron.

2022. aug. 31. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!