Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi Az Penny Wise filmbeli...

Mi Az Penny Wise filmbeli története?

Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy John Gatsyről mintázták de mi a filmbeli sztorija?

2022. aug. 30. 13:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudunk sok mindent róla, de pár dolog SK könyveiből kiderül vele kapcsolatban:

- A lény valódi formája az ember számára felfoghatatlan, leginkább egy hatalmas pókszerű szörnyetegre emlékeztet.

- Az IT egy univerzumunkon kívüli űrből származik, ahol az egyetlen létező lénynek hitte magát, amíg rá nem bukkant a Teknősre, akit Maturinnak neveztek a Sötét Torony regényeiben. Vannak más Maturinhoz hasonló lények a Sötét Toronyban, de IT soha nem említi, hogy találkoztak velük, vagy egyszerűen nem tartotta jelentősnek a találkozást

- Maturin „testvéreként” emlegeti az IT-et, de nem tudni hogy szó szerint családi kapcsolatról van-e szó, vagy egyszerűen "tiszteletbeli címről" az ellentétes, de egymást kiegészítő természetük miatt.

- A Derryben lévő lény csak egy avatár amin keresztűl "táplálkozik", az igazi lény az univerzumunkon kívül létezik, és éppen ezért nem is lett elpusztítva, csak egy része lett elűzve.

2022. aug. 30. 13:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem értem ennyi elég is köszönöm!
2022. aug. 30. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!