Emese65 kérdése:
Melyik az a film amikor ha valaki felnéz az égre (nem biztos hogy így van) öngyilkos lesz?
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 11:54
1/12 anonim 

válasza:

NOPE :)
Még nem jött ki, úgy tudom. De ennek ez a sztorija.
3/12 anonim 

válasza:

#1 Elvileg kijött már, release date: 18 July 2022. A Birdboxot én írtam, de akkor lehet neked lesz igazad. A Birdboxban nem pont az égre kell nézni, de abban is öngyilkosok lesznek, ha meglátják AZT. :) Megkeresem a Nope-ot, meg akarom nézni. :] (Kössz az ajánlást.)
4/12 anonim 

válasza:

Szivi, nekem is listán van a film :D
De ha már kijött, irány a mozi :D
5/12 anonim 

válasza:

6/12 A kérdező kommentje:
Ez már kintvan én láttam is már, még az van benne hogy ha kimennek az utcára be van kötve a szemük 2kismama is van benne
2022. aug. 30. 12:51
8/12 anonim 

válasza:

A NOPE-ban senki sem lesz öngyilkos. Egy repkedő ragadozó földönkívüli van benne, ami képes a mimikrire és néha úgy néz ki, mint egy csészealj, de csak azért, mert így könnyebb felszippantania a zsákmányát.
A "carnivorous cloud" vagy milyen kriptid ihlette.
6. Az a Birdbox.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!