A Miután című filmhez hasonló filmek?
Figyelt kérdés
Tudnátok kérlek ajánlani hasonló filmeket?
Ui. Tudom, hogy van 2.,3. és 4. része, azokat is láttam már! :)
2022. aug. 29. 14:31
2/6 anonim válasza:
Szegénykém ilyen rossz az ízlésed. Adok neked jobb sorozatokat aminek értelme is van. Borzalmas Hardin karaktere és Tessa is elég gyagya. Ezek semmiféle karakterfejlodesen nem mentek at. Szörnyű. Nézd meg bármelyik Koreai drámát sokkal jobb tartalmakat találsz mint ez a tomeggyartott vacak. Csak segíteni akarok! Nem kritizallak csak szeretném ha nem ilyen fertőző tartalmakat fogyasztanal, mert ezeket nem szabad úgy venni mintha ennyi lenne az élet hogy megállás nélkül agytancot járnak és egy mérgező kapcsolatban élnek.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy aggódsz értem, de nem vagyok hülye, pontosan tudom, hogy a valóság igencsak távol áll a filmben látottaktól, ahogy a történet hibáival, negatívumaival is tisztában vagyok! :) Mégis, néha jó szabadidőmben, kikapcsolódásként ilyen típusú filmeket nézni. Lehet, ez valaki szerint ciki, de nem érdekel. :)
2022. aug. 29. 16:51
4/6 anonim válasza:
Az ablakomon át - Hasonló, de nekem ez jobban tetszett.
5/6 A kérdező kommentje:
#1 és #4 köszi az ajánlásokat!
2022. aug. 29. 21:23
6/6 anonim válasza:
Amúgy a kettes azt mondta, "adok neked jobb sorozatokat", de nem írt ajánlást (az, hogy bármelyik, elég tág). Megteszem akkor én. Kiindulva a kérdező ízléséből, és a 2. koreai sorozatos ígéretéből: Mindazonáltal. Hasonló az alapja a Miutánhoz. Jókislány, "rosszfiú", főiskola. És koreai. Netflixen fent van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!